Přejít na výpis diskuzí

Jan Dolanský

OSOBNOST 31.12.2006 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • afektovanost

Tedy jestli je Jan Dolanský největší herecký talent současnosti, tak to jde s naším hereckým výkvětem z kopce. Viděla jsem ho v Sametových vrazích a je fakt, že tam byl tak odpudivý, že toho zabijáka zahrál opravdu skvěle. Od té doby na něho mám alergii. Zvláště nechutné jsou jeho upoutávky na Prima cool, to bych ho fackovala za každý afektovaný výraz. Ale je zase COOL.
  • Všechno njlepší pane Dolnaský *14* *5* *14*
  • Jako herce ho moc neznám,ale hlas má skvělej.Je užasný je jak dabuje Frye ve futuramě...a vlastně většinu reklam na COOLu.Ten hlas mě prostě dostává!
  • HANS MATHESON

MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* NEVIDĚLI JSTE HO NĚKDY NĚKDO NA VLASTNÍ OČI? *14*
    • Re: HANS MATHESON

Já také. *14* A to není ironie. *14* *14* *14*
    • Re: HANS MATHESON

Hans Matheson is absolutely amazing! Very very talented charismatic young actor! As Alec D'Urberville - absolutely irresistible. *14*
  • Futurama

honza uplně skvěle dabuje Filipa frye ve futurame *3* *14*
    • Re: Futurama

to maš pravdu a znate film Všechno Nejlepší! tam hraje fakt hustě!!
    • mildaa

Re: Futurama

jo no..upa nejlíp
      *3*
  • Po včerejším setkání s českým Johnym Deppem jsem byla naprosto okouzlená. Honza je velmi milý, příjemný a charismatický herec. Měl by někdo zájem na něj jezdit se mnou do divadla.....po představení se s ním setkat, tak se prosím ozvěte na mail nadka.jaksova@seznam.cz
  • Ne.
  • ahoj Jendo,
    viděla jsem snad všechny filmi s tebou nejvíc se mi líbila perníková věž a seriál Ohnivý kuře *14*
  • N

Všechno nejlepší Honzo.. :-*
  • Super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit