-
sakra dobrej
Honza Dolanský patří podle mého názoru k nejlepším současným mladým hercům u nás, jeho Křížek v Sametových vrazích je pro mně jedna z nejlépe zahraných postav vraha jakou jsem kdy viděla. Skvělý výkon. Taky se mi na něm líbí, že není v každém druhém časopise, jo a jeho manželku Lenku Vlasákovou mám taky moc ráda. -
-
tys to viděla jo já taky na čt1
-
-
krásný
Má moc krásný úsměv *4* -
skvělý herec
Honzík je nádherný muž a skvělý herec. -
.-.-.:-***
je to nejbáječnější a nejkrásnější herec jakej může bejt...fakt má talent a filmy s¨nim sou ThE bEsT..strááášněj fešáák *14* *14* *14* *14* -
....
nejlepší herec, kterej tu vůbec je..jen škoda, že pořád dostává role grázlů, proto ho moc lidí nezná...sympaťák,má obrovský charisma a krásnej hlas *14* *1* a když si potáhne , nemá to chybu *5* *5* *5* -
-
Re: ....
mně k němu přesně tyhle role sedí..spíš mě zaráží, že téměř ve všech filmech končí špatně..ale už sem si zvykla:-D
-
-
by.
bydlí v ujezdě n. L. stejně jako jááá -
-
co nekdo mi tvrdil ze bydli pocernice
-
Re: by.
AAAA. To si děláte srandu.. Před měsícem jsem tam byla.. To vědět, tak ho obtěžuju.. :D -
Tam bydlí asi tak 500 lidí, takže jako co? -
Myslíš v újezdě nad lesy na praze 9? Tam já bydlím taky *1*
-
-
....
Včera jsem byla na derniéře hry Arkádi,ve které exceluje v roli Septima Hodge....kdo neviděl o hodně přišel...viděla jsem to podruhé a je to prostě dokonalá hra...ještě když v ní hraje takovej Pan herec, jakým Jan Dolanský bezesporu je...Má obrovské charisma a jeho hlas bych mohla poslouchat donekonečna....=)opravdu výbornej,jeho gesta a práce s hlasem.....=) -
je úžasnej
strašně moc ho miluju *14* -
dopis
Honzík je super nejlepší byl v sametovych vrazích.Je to pěknej chlap *14* .Doufám že sním budou další super filmy jako doted. *14* -
je roztomilej
je prostě dokonalej . *14* *14* *14* *3* *3*