Přejít na výpis diskuzí

Jan Dolanský

OSOBNOST 31.12.2006 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fanynkajsemabudu

Můj jednoduše nejoblíbenější českej herec...

Lidi, sem moc ráda, že nejsem sama, kdo Honzíka tak obdivuje :-) (Ale ono by to ani nešlo, abych v tom byla sama :-)) Je naprosto úžasnej, myslim, že takovej talent se vidí málo...je to skvělej herec (hlavně, když hraje vrahy a grázly *1* ), kterej si zaslouží velkej obdiv a navíc má tak sladkej kukuč, že by ho člověk sežral na místě zaživa *14* *1* ham ham!! Jen mě mrzí, že nemám tolik možností vidět ho hrát naživo - poštěstilo se mi to zatim jen jednou - v ND v Našich furiantech - a stálo to za to...Honzík je prostě NEJLEPŠÍ a taky NEJKRÁSNĚJŠÍ!! *14* *3*
    • Re: Můj jednoduše nejoblíbenější českej herec...

máš naprostou pravdu.je úplně nej.
      hrozně mooc ho miluju. *4* *4* *4*
  • je jednička

honzík je jednička. *4* *4* *14* *14* *14*
  • Honzíík

Honzíček...moc mooocinky ho zbožňuju..ten jeho roztomilej kukuč *14* *14* *14* *14* hned bych ho snědla *14* *14* *14* jeho manželku ae nesnášim..nezaslouží si ho *13* *13* *13* muckuju tě *14* *14*
  • uplně nějlepčejší

tak to je nejlepčejší českej herec co znám....ma nádherný oči a hlas proste uplně božíí celej snad:DD
  • je roztomilej

honzíček je roztomilej a krásnej. *14* *14* *14* *14*
  • báječnej chlap

je fakt super...má neodolatelný charisma a hlas.je to takové sluníčko,které vždy potěší *4* *4*
  • je jednička

lepšího herce fakt neznam. *14* *14* *4* *4*
  • je jednička

těším se na jeho další film. *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3*
  • kustka14

Já ho viděla

Viděla jsem honzíka v Naši furianti a byl úžasnej je to sice asi rok zpět ale mě to neva. Furt ho vidím před očima na jevišti. Byl skvělej a je do teď, ale jeho manželku nemusím podle mě se k němu nehodí ale jestli je šťastnej tak jí jemu přeju MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMR Honzíku 4ever *14* *14* *14* *14* *14*
  • evule321

hlasujte!

hej pozor! všichni kdo máte rádi Jana, tak pro něho hlasujte na http://www.super.cz/clanek/28940-kd o-je-nej-sexy-muzem-u-nas-rozhodnet e.html *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit