-
Obdiv
Honzo, smekám před Vašimi schopnostmi, talentem a pílí. Velmi Vám fandím a přeji jen to nej. Jste výborný, každé Vaše představení je pro mě svátkem. Je mi ctí, že jsem Vám mohla potřást rukou :) *14* -
Jan
Od začátku jsem Vám fandila! Jste nejlepší!A nejhezčí *14* *1* *8* *4* -
Zdravím!
Moc Vám fandím a přeji Vám ,ayste se v této soutěži dostal co nejdál.A protože bydlím v Č.Budějovicích,znám z divadlaVašeho pana otce.Doufám,že budete mít stejné úspěchy jako on. -
Děti ráje
Ahoj. Včera jsem byla na Dětech ráje a musím uznat, že hlas má opravdu nádhernej!!! Byla jsem nadšená! jen tak dál *14* -
-
Re: Děti ráje
dík
-
-
dobi
Ja sem ho dneska viděla na Johance z Arku *15* -
dneska sme sa vymazli aoute a Jna nam mam pomahal z přikopu i se svimy kamarady je to borec
-
Psychika
dneska sem honzu i s míšou noskovou potkal v oc futurum a byl takovej skleslej, smutnej a řek bych i labilní (není urážka) *7* *7* *7* *9* -
sem dneska honzu potkal i s míšou noskovou v oc futurum a byl takovej skleslej, smutnej a asi i trošec labilní(nebrat jako urážku). *7* *9*
-
psychika
-
-
Re: psychika
byla jsem na honzovi na míše a jeho tátovi v liberci v divadle na představení světem muzikálu je to fakt moc príma chválím .......
-