Přejít na výpis diskuzí

Jan Maxián

OSOBNOST 31.12.2006 
159 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaschs

Je nejlepší

Kromě Cedrica , Edwarda a dalších taky Clarka v Smallville ! Je prostě super *14*
  • lenkaschs

Re: boží hlas

souhlasím
  • Re: Re: Re: Edward

Myslim film samozřejmě,ikdyž knížka byla taky dobrá *1*
  • Re: Re: Edward

Už se těšim na Rozbřesk *1* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • Re: Edward

To teda jsi,ale já ti to promíjim já jsem taky takovej magor do twilight *1* *1* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: krásne hláás

JJ to máš pravdu on se k tomu přesně hodí
  • Re: Re: Re: krásne hláás

To bych neřekla podle mě je to přesně ten hlas,který mu patří.
  • Edward

Má ůža hlas nejhezčí bylo,když nadaboval Edwarda Cullena ten je dokonalej sám o sobě,ale když si ho pustíe v angličtině tak to je dooost ubohý o mu dal ten tajemnej život tu hloubku tu dokonalost. *14* *1* *1* Já jsem docela slušnej magor do twilight *1* *14* *14* *15* *1* *1*
  • Re: krásne hláás

edwarda nadaboval PŘÍŠERNĚ !! celý dabing stmívání je děsný *9*
  • marcela

velmi pekny dabink roberta pattinsona velmi mu slusi,ten hlas mu teda padne
  • Re: Re: krásne hláás

s tim velice souhlasim

S tím naprosto souhlasím, jeho hlas ve spojení s tváří Roberta Pattinsona je úžasný
  • nik011

Re: OMG!

tyvl nemusis hned snad nadávat, sice se mi dabing Cullena taky nelíbí protoze si myslim ze se k Robertoj nehodí ale nenadavam tady do debilů, Honza má krásnej hlas!
  • Re: Missy

Plně souhlasím já jsem viděla nejdříve cz dabing a nedovedu si představit nikoho vhodnějšího
  • metema

magdííík

stejně NEJLÍP dabuje Asthona Kutchera jrho hlas se k němu úúplně nejvííccc hodí třeba ve filmu Záchranáři(The Guardian) tam je jeho hlas úúpa úúžasnej a Asthon je nejkráásnější *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • werik

Re: twilight

no hele zase až tak hrozný to není..je to jen o síle zvyku..jo jasný originál je originál(a já sama proti originálu nic nemám)...já jsem to napřed viděla česky a podle mě je to v pohodě...jo jasný není to úplně nej dabing ae tak co už....Robert má hezkej hlas s tím souhlasím..ae taky není zrovna jak by měl podle knižní předlohy bejt... *3* ae tím samo sebou nemyslím že by byly originální hlasy hrůůza nebo tak něco to nn....musíme uznat že se každýmu líbí něco jinýho no...mě se ten dabing líbí a líbí se mi i originál.. *3* navíc když je to nadabovaný..nemusíte si číst titulky,který popř nestíháte ..xD
  • krasny

nene mi se nejvic libil kdyz nadaboval RITCHIEHO ze SPRAVNE PRAŠTENYCH HOLEK on ma fakt najkrasnejsi hlas z ceskych daberu *14* *14*
  • xkostex

Re: Re: krásne hláás

je to fakt dobrej daber ale k Edwardovi mi jeho hlas moc nesedi dala bych mu jinej
  • Re: Re: Hezký hlas

souhlasím ,mluvíš mi z duše a jakožto matka dvouletého caparta musím občas koukat na pohádky na Jim Jamu tak tam je pohádka Pohádky z džungle a Honza tam dabuje goriláka Kůka a při tom dabingu si učůrávám jaká je to díky tomu dabingu prdel,i animáče dabuje ůžasně *1*

Souhlasím,že je nejlepší a kvalitní dabér dnešní doby opravdu talent

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit