-
twilight
Viděl jsi někdy film Twilight - určitě ne, prototže to, jak jsi nadaboval Edwarda je prostě hrůza. Nedá se na to koukat. -
Hezký hlas
Nejvíc se mi líbil jako Jess v Gilmorkách nebo jako Javier v Hříšném tanci 2. Má fakt hezký hlas a na dabování Roberta Pattinsona se mi docela hodí, ale ten film Stmívání bych vůbec nedabovala. Nechala bych ho jen tak anglicky s titulkama, protože i kdyby Edwarda Cullena nebo kohokoliv jiného daboval někdo se sebelepším hlasem, tak by se mi to pořád nelíbilo, protože ten film už nemá takové kouzlo když už tam nejsou slyšet originální hlasy. Jinak Jan Maxián je podle mě jeden z nejlepších novodobých dabérů v Česku. -
:)
senzační:) znám ho hlavne jako dabéra, má takový roztomilý hlas *5* *4* -
______
Všechno nej k narozkám! Moc fandím, fakt super dabing ve spoustě filmů i skvělá skupina Nightwork *1* -
OMG!
To je ten de*il kterej daboval Edwarda! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* OMG! Takovej hnusnej hlas! Když ho slyším, tak úplně vidím Stiflera ze American pie 4 *10* A přitom vidím tu nejdokonalejší literární postavu *14* *14* *14* -
vsechno nej
vsechno nej k narozkam!! -
Happy Birthday
Tak Honzíku....všechno nej k těm tvejm narozeninám *14* seš vážně úžasnej *14* -
Missy
Má nádhernej hlas...ale to Edward v jeho podání...za to vraždit! *8* I když uznávám že ke Stmívání v češtině je většina lidí hodně kritická,tak vezmeme si to z druhé strany...Kdybychom slyšeli nejprve Stmívání česky řekli bychom:To je ale krásný hlas...Kdo dabuje toho a toho? Ale jelikož jsme většina nejprve viděla originál,tak se nám nelíbí hlas možná snad nikoho...A dokázala bych tvrdit,že kdybych viděla Twilight česky dříve,bylo by o pár náboženských fanatiků méně,včetně mě...Jinak Honza má přenádhernej hlas,ale...prostě do toho filmu mi moc nesedl a to jsme jako země jedni z nejlepších dabérů -
boží hlas
Stmívání v jeho podání opravdu nádherné a taky dabuje Dannyho v CSI NY
boží hlas, ten poznám fakt všude *14* , ale dopátrat se k tomu jménu -
Nikollekk
°°OuUu_LuXuS_cOo??_hmmm_..KrÁsNe J_hLaS=)°° -
Re: je všude!!
Podívej se, on nemůže za to, že jsou v Český Republice samý neschopný dabéři a tak to tim pádem dávaj všechno jemu... -
:)
bude dabovat Roberta Pattinsona ve twilight :) -
nový filmíky
jak to že jsem ti nikde neslyšela o těch seriáleh...to nikdo nekoukal nejnovějšího bombovýho Robina Hooda kterej udělal přimou čáru přes legendu *1* ne kecám ale přeci jen to trošku nešlo s dobou jinak úžasnej seriál a kdo daboval Willa? přece náš honza maxiááán. *3* *3*
a co nový film stmívání s českým dabingem? já osobně jsem ten film viděla jen s titulkama a: Ve třech bodech jsem si byla naprosto jistá. Zaprvé, Edward je upír. Zadruhé, část jeho osobnosti a já nevěděla, jak silná je to část, žízní po mé krvi. A zatřetí, jsem do něj bezvýhradně a neodvolatelně zamilovaná.
takže ho fakt úpe miluju...je to bombí film a v českým podání sem to teda fakt neslyšela a co sem slyšela že prej krásného tajemného upíra Edwarda (Roberta Pattinsona) nadaboval kdo jiný než Maxián *3* *3* v podstatě už Roberta P. dabuje už podruhé *4* poprvé ho daboval ve filmu harry potter kde Rob hrál Cedricka Diggoryho. Tak tam ho takí daboval....tak japato sem tady neslyšela o tomhle nej filmíku a seriálu...to na to nikdo nekoukáte??? -
skvělej hlásek
tenhle kluk má fakt skvělej hlásek....je to bezva dabér...v gilmorkách jak mluvil Jesse mno prostě bezva a v robinu hoodovi jak mluvil Willa Scarletta (Harry Lloyd) takí bomba a spousta dalších filmů mno já z toho nemůžu...takpovej bezvá hlásek má *1* *3* *1* *4* -
Re: Super hlas!!!
Ahoj *4* znám Honzu už dlouho a doporučuju ti aby ses přišla mrknout na koncert Bek Ofis.To je skupina, ve který dělá klávesistu *3* mrkni na www.bekofis.com
BTW: vážně je sladkej *14* -
Hehe :D
Nejlepší je stejně v Kobře 11 jako Hartmutt, tam jsem si ho všimla poprvé... a viděli jste někdo komedii Úplný idiot? Tam mluví CELÝ film a je to bombaaaa *1* A taky je fajn koukat se na Jak se staví sen, tam se taky něco nakecá *1* Nejde někdo na Monu Lisu? Tam hraje *1* -
Re: mega borec
Jo a nejen to daboval taky Yuutu Takemota v Honey and clover! *3* *3* *3* *15* -
dobry je celkom
Aj tak najuzasnejsi je jeho hlas v kreslenej rozpravke Artur,co mate minimax urcite viete, ktora to je a samozrejme v ostatnych,teda skoro vo vsetkych rozpravkach na vasich detskych staniciach...ale aj nasi celkom dobre dabuju:))) *15* -
docela fajn až na pár výhrad
Musím říct že co jsem ho prvně slyšel v Pánovi prstenů a Spidermanovi tak mě zaujal jeho příjemně pronikavý až bych řekl uličnický hlas. Ale to co mě na něm štve tak že v poslední době když zapnu telku tak slyším jeho hlas úplně všude, hlavně když dabuje skoro pořád mladé herce o několik let mladších než je on sám. Možná je to jenom můj pocit ale co ho začali tak nějak víc obsazovat tak se z obrazovky vytratilo spoustu jiných mladých dabérů. Problém je také v tom, že ať je jeho hlas sebehezčí, tak je to pořád takový na jedno brdo, zkrátka je to takovej rutinér jako třeba Zdeněk Mahdal apod. Docela mi chybí že už nedabují herci jako je Bartoška, Postránecký, Brzobohatý, Kaiser, Vaculík, Heřmánek atd. ti to fakt uměli. No možná se ještě časem vypracuje, je poměrně mladý a jeho hlas se může ještě změnit když bude kouřit a chlastat *15*. -
Super hlas!!!
Jan Maxian je fakt nejlepsi daber (teda jakyho sem zatim slysela), ale nevite nekdo kde bych ho mohla i VIDET? treba naky video na internetu nebo tak, prosííííím *3* *14* *4*