-
Re: rychlý blesk
V H2O mluví takovýho krásnýho kluka a doufám že už se dá dohromady s Cleo *14* -
Krásnej hlas
Je to ten nejkrásnější hlas a hlavně mluví toho kásnýho kluka z H2O stačí přidat vodu.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
*3*
Seth z O.C,Sam ze Supernatural,Clark,Spiderman všichni mají něco společneho a to suprového dabera *14* -
je všude!!
Je to ten nejhorší a nejafektovanější dabér jaký jde v éteru slyšet!!nejen, že ho nacpou naprosto všude, ale to afektované "haha" a "hehe" mi ježí vlasy na hlavě!! *16* -
Re: Re: Re: rychlý blesk
Jj souhlasííííím *14* miluju ten jeho supeer hlas *14* nejlepší dabér jakýho znám ^-^ -
Re: Re: rychlý blesk
Jo, to je pravda! *1* Doma si ze mně už i dělají kvůli tomu legraci, protože pokaždé, když ho slyším, tak ze sebe vypískávám ono "Maxiááááááán"! :D -
Re: rychlý blesk
No to jko souhlasim, i ve WITCH a Ztraceni, H2O stačí přidat vodu, Pán prstenů i reklama na vlnky .... To je prostě The best of dabérů !!! *14* *14* -
rychlý blesk
Nechápu jak Jan může všechno stíhat.Kam přepnu slyším jeho úžasný hlas.Zrovna teď koukám na ,,H2O stačí přidat vodu" a koho pak tam neslyším....=o)....měla by se udělat nějaká cena pro dabééééry.Jan by to vyhrál na plné čáře.Je to prostě muž na svém místě *14* -
Tajemství
V neděli jsem ho viděla a slyšela *1* v muzikálu Tajemství. Je to vážně skvělý herec s příjemným hlasem *4* . Škoda jen, že nehraje v nějakém seriálu *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nuda
Souhlas *14* -
nemá chybu
Jan má nepřekonatelný-ne to je slabé slovo-nepřekonatelně nepřekonatelný hlas.Dabuje snad všechny seriály které sleduji.Když jsem ho tenkrát uviděla(tedy spíš uslyšela)v seriálu Světla pasáže,zjistila jsem že je i moc pohledný.Tenhle člověk prostě nemá chybu.Obdivuji ho.Tím jak se perfektně dokáže vžít do role..je pro mě prostě číslo 1! *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nuda
Přesně tak *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Nuda
No to teda, Honza má tak super, mega moc skvělej hlas !!!! Ten bych mohla poslouchat do nekonečna !!! *14* -
Re: Re: Re: Nuda
Nebo spíš nemají čas sem chodit, to je třeba můj případ :-( Ale potěšeně se tetelím, když na jeho hlásek v tv narazím *1* -
Re: Re: Nuda
No asi máš recht. Jsou to obdivovatelé jeho hlasu, co mu sem napíšou jeden článek a asi už je to nebaví :) :( !!! -
Re: Nuda
No, skoro nikdo sem nepíše, tak asi jo :D -
Nuda
No tady je nuda, takový to tu je furt ??? *7* *7* *7* -
Hlas
Ahoj lidi, já tu jsem nová a třak mi bude chvíli trvat něž se k vám dostanu a než se tady s tim zžiju !!! No ale ikdyž jsem nová tak vám sem napíšu, že Jan Maxián je můj nej oblíbenější dabér a že má ten nejlepší a nejúžasnější hlas na světě !!! A na druhym místě je Saša Rašilov a na třetim místě je Zdeněk Mahdal !!! Co si myslíte vo těch druhejch dvou a taky samozřejmě o Janu Maxiánovi ???? -
Kdo neviděl...
Kdo neviděl.. tak nevím, ale já mám dost poškozenou bránici *1* Jaj, někdy je chci vidět naživo. Mrkněte sem, je to píseň "Tak si Vezmi" od Bojkotu... a nezapomeňte sledovat Maxíka, co tam dělá... nejlepší je ve třičvrtě a na konci. Komediant *15* *15* http://youtube.com/watch?v=U4eJbPnF4iw -
Re: Fullmetal Alchemist
Ve Full Metal Alchemist dabuje tu hlavní postavu Edwarda, toho alchymistu, bráchu Alphonse. *3*