Přejít na výpis diskuzí

Jan Moflár

OSOBNOST 16.10.2009 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aby jste se všichni nezbláznili.
  • hm
  • Honzík je frajer *6* je to dobry clovek a muj kamarad :) ja take imituji MJ mno spise chci jako Honzík mam i sve první video :DDD mno ale tak na zacatek je dobry *1* http://www.facebook.com/photo.php?v=285977298107743
  • klídek muj je to strejda sem u něj každej víkend *1* a jestli mi nevěříte tak se ho zeptejte
  • ach jo tady je to tak trapny *16* *1*
  • Re: Re: hodnoceni

píšeš že si spolu píšete,abys věděla, nejsi jediná kdo si s ním píše.
  • Re: www.honzamoflar.cz

lidi honza má pravdu nenádávejte si tady, že se nestydíte, jak to mužete psát. *13* *13*

lidi honza má pravdu nenádávejte si tady, že se nestydíte, jak to mužete psát.

ahoj já jsem eva vaškova , a tady je sona. jak se maš. *14*
  • LIDUNKA

ÁÁÁÁ HELE HONZA MOFLÁR MÁ NOVE FOTKY NA SVOJÍ OF STRÁNCE DU SI JE STÁHNOUT A DÁM SI JE IHNED DO SLOŽKY HAHAHAHAHHA JÁÁÁÁÁJ BOOOŽE MUJJJ JÁÁÁJ BOŽE MUJ *8*
  • Re: Re: mája lída ada

tak už asi honza neimituje mj
  • Re: mája lída ada

proboha tak co jste tu všichni zemřely nebo co už vás to nebaví nebo co
  • hovno co bych měla psat

no ta sluchajce bo poklaj vy napišece ta i zomrem no volam sa pyndulina no ale hutorce mi pyndulína
  • mája lída ada

pane bože jen ho nesežer prosím my chceme aby nám ještě tancoval no tak to my musíme varovat honzu moflára že ho chceš sežrat pane bože honzooooo vona tě chce spapat hami hami
  • MAJA

JAKY TLUSTÍ TI PRASEČÍ HLAVO TI SEŠ TLUSTA NEBO KDO TO PÍŠE VÍŠ CO PODÍVEJ SE NEJPRVE SAMA NA SEBE JAK TI VYPADAŠ A PAK MUŽEŠ MLUVT O HONZOVI HONZA JE NEJLEPŠÍ CHAPEŠ A UŽ MNĚ TDY NESERTE TI VOLE
  • maja

jo segro maš pravdu je to ten nejlepší imitator na celím světě a není žadny odpat co tady jeden debyl píše my všichní víme že michaela jacksona nemuže nikdo napodomnit dokonale
  • Re: Misavasek

jo no neříkej naš je taky kamoš jen se nevymel u nas hraje každy den michael jackson a honza moflar víš dal nam totiž svoje dvd tak klídek
  • Re: Misavasek

Si trochu Bobe přehnal,že bude jednou Honza MJ *13* to si vážně přehnal.Navíc Honza je při tancování tak trochu v křeči,nemá ty pohyby přirozené,takže promiň,ale jen imitátor ano *5* i když toho kluka mám ze srdce ráda,tak pan MJ byl originální. *3*
  • Misavasek

jeto muj kamos honzikk jedem pecky hejjj *15* *15* *15* *15* si proste zabijak
  • Misavasek

honnzíííí voni tadi silejj ja vim ze si frajer bracho vsak us to delas 11let a natebe nikdo proste si koren a jednou budes ty Michal jacson *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit