-
lída
honza moflár je nejlepší *14* -
lída
no tak abyjste věeěli je to teda dobrej imitátor náhodou jsme se koukali na talent mania a tancoval perfektně tak tam di ty a ukaž co umíž rozhodně by jsi nezatancoval tak jako on on má talent a nebudu se o tom ani bavit *13* -
-
maja
jo segro maš pravdu je to ten nejlepší imitator na celím světě a není žadny odpat co tady jeden debyl píše my všichní víme že michaela jacksona nemuže nikdo napodomnit dokonale
-
-
ach jo tady je to tak trapny *16* *1*
-
klídek muj je to strejda sem u něj každej víkend *1* a jestli mi nevěříte tak se ho zeptejte
-
hodnoceni
Honza je skvelej imitator az budu mit 18 let chtela bych aby mi na oslave zatancil nA Michaelovi hity :-) *3* *3* -
-
Re: hodnoceni
a aby ste věděly ten email není platny totiž jsem si ho vymněnila -
-
Re: Re: hodnoceni
ahoj no tak já nevím ale třeba má stím kapinku segra pravdu že za ním tak šílíš ale po druhí stránce zase ne někdy so moc dovoluje ale má trošku pravdu když si říkala já ho m..... ani to nemužu vislovit pane bože pane bože jseš fakt trapna víš hahahahahah *3* šílíš jako šílena za tím moflárem *15* *14* *1* seš za ním totalně hotová *7* *14* anonyn vid *14* *14* *3* *3* papapa -
-
Re: Re: Re: hodnoceni
serus anonyn tak co ještě si pořád taková frajerka co ty ho chceš pozvat k sobě domu vždyt tvoje máma by hned vyjela a řekla co si říkate komu tady deš tancovat však takhle nízky ztropi tam máte z pudy trháte desky a pálíte je střechu máte ohnutoua mate nízke stropy *3* že tam chodíte ohnutí a kolem sebe spíte .Ale hlavní věc že máme paradní auto co. barak na rospadnutí za 450000 aluto na lízink taky na splátky a ještě i v tom autě jste ohnutí jak jsme u tebe byli tak to byla hruza. Prosimtě my ti ještě pomíhali a ty si ještě nadávala mj ale přesto jsme ti pomohli s tím dřevem.Protože když víjdeš ven do zimi tak máš záchvaty a tvoje máma říka co si říkate co si říkáte co si tvoje máma říka a u vás doma vysi 2 pavouci na lampě jen tak tam vysí *15* *8* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hodnoceni
Ahoj jo proč si řekla michaelovi hity protože žádne hity neznáš co ty znáš jenom tohle pane bože Honza tamhleto pae bože Honza tohle a když ne tak tvoje otázka zní takhle ja ho miluju hahahA připada my to směší víš tak jestli ho tak chceš tak proč mu nenapíšeš hele Honzo já tě chci ale boužel Honza nám totiš řekl že má holku hahahaha TAKŽE SI SESTRAPNILA TEBE ANI MJ NEZAJÍMA TEBE ZAJÍMA HONZA MOFLÁR CO HAHAHAHA *15* *1* *1* *14* *14* *3* *10* *5* *9* *3* *1* *4* *13* *9* *9* *5* *15* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hodnoceni
jo lido to mas pravdu sili ya nimay hori *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: hodnoceni
tak co už sem nepíšete holky pořád se tam chodím dívat a vy nic tak honem piš anonyn
-
-
-
-
-
ti kravo nechceš ho náhodou *16* ja to myslím z kamaractví *8* tady maš *13* maja *3* jsem roztomyla že jo *14* a ty jseš asy namyšlená kráva nemam čas *5* tak se mněj pa *16* -
ja už jsem se sním setkala osobně mám od něho vyzitku a dvd *3* a kamerovali jsme se a dodnes si dopisujem.a jsmew dobrí kamaradi mam ho mooooooooooooc rada *4* a michaelka taky *4* *3* maja *3* jo zavolame si ho na moji segry narozeniny bude ji 17.let *15* -
-
píšeš že si spolu píšete,abys věděla, nejsi jediná kdo si s ním píše. -
tak to ti něvěřim
*8* -
-
ti kravo tak to jsi byla ti jooooooooooo tak teda mně opravdu závydíš *14*víš jak jseš trapna *8* strapnila ses a mame doma v pokoji plno jeho fotek vypadají jako plakáty jsou oooopravdu obrovske pane bože kdybis to všechno vyděla asi bys omndlela *14* taže se mněj a posílam ti tohle *13* a ještě jednou tohle *13* haha,ha,ha,ha, jseš uuuboha namyšlena kráva -
nevěříš ale musíš věřit protože příde an mi segry narozeniny bude ji 17.let a opravdu nám dal dvd a vyzitky taky ti krávo *10* *5* *16* jesli nevěříš tak si vyliž prdel a víš co tady máš *5* mája *3* vydíš jakí jsme zlaty že si snáma dopisuje *3* a víš proč tak říkaš protože zavidíš *14* jsme nerozdělny kamarady *1* tak čau ti kravo *5* *15* a jseš tapna *16* až hoříš
-
-
-
-
hm
-
aby jste se všichni nezbláznili.
-
Honzík je frajer *6* je to dobry clovek a muj kamarad :) ja take imituji MJ mno spise chci jako Honzík mam i sve první video :DDD mno ale tak na zacatek je dobry *1* http://www.facebook.com/photo.php?v=285977298107743
-
srdce
miluju ho je prostě božský viděla jsem ho na vlastní oči v Tescu mám ho i jako tapetu na počítači *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
mája lída ada
pane bože jen ho nesežer prosím my chceme aby nám ještě tancoval no tak to my musíme varovat honzu moflára že ho chceš sežrat pane bože honzooooo vona tě chce spapat hami hami -
-
Re: mája lída ada
proboha tak co jste tu všichni zemřely nebo co už vás to nebaví nebo co -
-
Re: Re: mája lída ada
tak už asi honza neimituje mj -
-
LIDUNKA
ÁÁÁÁ HELE HONZA MOFLÁR MÁ NOVE FOTKY NA SVOJÍ OF STRÁNCE DU SI JE STÁHNOUT A DÁM SI JE IHNED DO SLOŽKY HAHAHAHAHHA JÁÁÁÁÁJ BOOOŽE MUJJJ JÁÁÁJ BOŽE MUJ *8*
-
-
-
-
Re: srdce
hele ja ho mam taky na počítačy a setkala jsem se sní m osobně mluvil snáma a smály jsme se *1* třeba takhle nebo *15* to by šlo a dal nam dvd a vyzitky *14* a řekl mužete my napsat nebo zavolat *3* tak zatím jo příde na mí segry na narozeniny bude jí 17. *1* a on tam bude vystupovat na bad, billie jean ,dangerous,black or white,smooth criminal,a na mojí písničku scream. *4* *4* no prostě paráda tak zatím -
-
Re: Re: srdce
nauč se psát bez chyb, huso :-) -
-
Re: Re: Re: srdce
poslouchej ty kriple jeden skurvenej vychcanej ty se starej sám o sebe jestli na tobě nestojí špína a pak mužeš pomlouvat ostatní ty degeš a mluvíš jak nějakí buzerant tak drš hubu *8* *8* *9* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* ty dáble nikdo na tebe není zvědavej ty si myslíš že si nás před honzou strapnil že to ty jsi takovy machr víš kam di a starej se sám o sebe ty střevo *13* *13* *13* tak tady máš *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
-
-
www.honzamoflar.cz
ahoj tady Honza Moflár koukám že se to tu nějak strhlo v hádku. Jen Vás moc prosím o to aby jste si tu nenadávali. Mám Vás všechny moc rád. Budu se těšit zas na naše další setkání *3* -
-
Re: www.honzamoflar.cz
lidi honza má pravdu nenádávejte si tady, že se nestydíte, jak to mužete psát. *13* *13* -
lidi honza má pravdu nenádávejte si tady, že se nestydíte, jak to mužete psát. -
ahoj já jsem eva vaškova , a tady je sona. jak se maš. *14* -
mi tebe taky *3* *3* *1* *1* -
ježiši maria ja jsem se strapnila honzo *8* *8* *8* *8* možna na mně máš nervy třeba takhle *5* *5* *5* *5* tak jooooooooooooo díky *8*
-