-
Honza Nedvěd s bratrem mi byli vždy sympatičtí, ale od té doby, co pan Honza začal v 60ti letech dělat do náctiletých dívek, ho teda nemusím. Měl by se stydět. Ještě na veřejnosti prohlašuje, jak jsou ty holky super, "dávají mu krásné noci a krásná rána", no to bych se z něj poblila. Zpěvák dobrý, ale morální hodnoty na poblití.
-
Milý pane Honzo
Gratulace a přání všeho nejlepšího k narozeninám! *4* -
-
Dana Sadílková je fantom..., je tu všude... *13* *13* *13*
-
Ja vobec sa nevolam Dana Sadlíkova ani nie som žiadna Sadlíkova ani nemam saldlo,prečo si vymyšlaš take blbe mena nemaš čo na praci???že se nestydíš nestyda nestydatej.... *16* to seš ty*12* *1*
-
-
tomi vojtech.
Honzo jsi dobrý chlapík s dobrým srdíčkem a nádherně zbarvením hlasem a o písničkách ani nemluvím nádhera pohladí na duši. -
Jan Nedved Koncert
Ahooj vsem chtel jsem se jen zeptat jestli nahodou nekdo namate prehled o tom jestli Honza jeste koncertuje a pokud ano tak kde? nemuzu na netu nic najit dik. -
Jan Nedvěd
Milý pane Honzo
Příjměte ode mne gratulaci k vaším dnešním narozeninám.Přeji hodně štěstí,zdraví,jak životní,tak i
profesionalní. *4* -
-
Vy pořád píšete k někomu něco. Když už to děláte, tak byste taky mohla vědět, že J.N. tyto stránky nikdy neviděl a ani o nich neslyšel. Hodně lidí to takhle píše, ale musíte vědět, že 95% (minimálně) osobností neznají OSOBNOSTI.CZ!
-
Nepřijmu.
-
-
Zvadlo
Ahoj chtěli bychom Tě pozvat na 20.zapálení ohně T.O.Račího Údolí u Křemže/České Budějovice/pokud budeš mít chuť a čas rádi Tě uvítáme. Dalčí info. na stránkách http://toraciudoli.mistecko.cz./
přejem hodně hezkých písniček a zajmavých vandrů.
Toulavej T.O.Račí Údolí
Křemže u Českých Budějovic
*7* *3* -
Koncert v Ústí n.Labem
6.4.09 jsem byla na koncertu Jana Nedvěda. Bylo to super, rozjel to jako vždy. Čím je starší, tím je lepší. Ovace měl o hodně větší než jeho bratr. -
INDIANA
Tak se loučím
Indiano
Míchám radost s hořkostí
Tak se loučím
Indiano
V hlavě závrať
V srdci stín
Irská zem je
Možná chudá
Ale já ti přísahám
Jsi moc krásna Indiano
Domov svůj však
Jinde mám
Léta práce
Léta zrání
Léta nálezů a ztrát
První lásky na počkání
První vzestup a první pád
Když máš úspěch
Lidé žárlí
Pak tě začnou
Pomlouvat
A co umřel
Bratr Charlie
Už myslím jen
Na návrat
Moji známí hlavou kroutí
Prý na tom jen prodělám
říkají mi že jsem blázen
Ale já svůj důvod mám
Žádný z nich u soudu nestál
Když jsem hájil
Kůži svou
Sůdce Taylor v očích města
Zničil rázem
Pověst mou
Tak se loučím Indiano míchám radost s hořkostí
Tak se loučím Indiano v hlavě závrať v srdci stín
Pod lodí už se voda vaří ale já ti přísahám
Ty jsi zemí stovky tváří domov svůj však
Jinde mám -
Nečteš-nevíš!!
Co se to tady řeší?Nejaké hlouposti,které nemají své opodstatnení.Protože,každý,kdo není na netu od včerejšku ví,že videí je ohromná spousta.Miliony a miliony.A fotek nevyjímaje.Jakékoli obviňování je urážkou,a na to by měl dotyčný,co to psal,myslet.Nedivil bych se,když by dotknutá paní Eva N začala podnikat v této věci jisté kroky.Myslím,že by uspěla,protože se jedná o obvinění a nactiutrhačství.Zamysli se,ty,který jsi tato slova psal.Omluva dotčené paní by byla na místě,ale i to je málo.Slova napsaná už jsou,nedají sa nevidět.A že to nebyla jen tak ledajaká,to všichni,co navštěvují tuto stránku,už četli.Zamyšlení nad svými činy a slovy je u tebe víc než nutné! -
Smútok
Poukáž pravdivo na plagiatorov a hned ťa odporúčajú na liečenie psychiatrom a neviem kam.A kam pošlete ľudí čo vyvolali túto diskusiu svojím plagiatorstvom???PSYCHIATROM??? *13* -
-
Re: Smútok
Len jedno k tomu..prečo poukazuješ na tzv.plagiatorstvo anonymne?prečo keď si tak čestný a spravodlivy nezverejniš mail či kontakt na seba? a nakoniec ty si niekoho hovorca? ktoré fotky či videá sú tu zverejnené a natočil si ich osobne?Asi o tom to je..mk
mlátiš tu prázdnu slamu,nič viac.. -
Re: Smútok
Ty nedáš a nedáš pokoj.Si naozaj chorý a pochybujem,že ti vôbec niekto môže pomôcť. Si beznádejný prípad.Dokedy si nezačal sprosto rýpať tak tu bol kľud.Ak sem niekto niečo pridal,je jedno kto a čo,nepridal to pre seba,ale pre HONZU NEDVEDA tak sa skludni a daj už pokoj!!!!!! Tvoja úbohosť nemôže byť väčšia!
-