-
Jan Nedved Koncert
Ahooj vsem chtel jsem se jen zeptat jestli nahodou nekdo namate prehled o tom jestli Honza jeste koncertuje a pokud ano tak kde? nemuzu na netu nic najit dik. -
Jan Nedvěd
Milý pane Honzo
Příjměte ode mne gratulaci k vaším dnešním narozeninám.Přeji hodně štěstí,zdraví,jak životní,tak i
profesionalní. *4* -
Zvadlo
Ahoj chtěli bychom Tě pozvat na 20.zapálení ohně T.O.Račího Údolí u Křemže/České Budějovice/pokud budeš mít chuť a čas rádi Tě uvítáme. Dalčí info. na stránkách http://toraciudoli.mistecko.cz./
přejem hodně hezkých písniček a zajmavých vandrů.
Toulavej T.O.Račí Údolí
Křemže u Českých Budějovic
*7* *3* -
Koncert v Ústí n.Labem
6.4.09 jsem byla na koncertu Jana Nedvěda. Bylo to super, rozjel to jako vždy. Čím je starší, tím je lepší. Ovace měl o hodně větší než jeho bratr. -
INDIANA
Tak se loučím
Indiano
Míchám radost s hořkostí
Tak se loučím
Indiano
V hlavě závrať
V srdci stín
Irská zem je
Možná chudá
Ale já ti přísahám
Jsi moc krásna Indiano
Domov svůj však
Jinde mám
Léta práce
Léta zrání
Léta nálezů a ztrát
První lásky na počkání
První vzestup a první pád
Když máš úspěch
Lidé žárlí
Pak tě začnou
Pomlouvat
A co umřel
Bratr Charlie
Už myslím jen
Na návrat
Moji známí hlavou kroutí
Prý na tom jen prodělám
říkají mi že jsem blázen
Ale já svůj důvod mám
Žádný z nich u soudu nestál
Když jsem hájil
Kůži svou
Sůdce Taylor v očích města
Zničil rázem
Pověst mou
Tak se loučím Indiano míchám radost s hořkostí
Tak se loučím Indiano v hlavě závrať v srdci stín
Pod lodí už se voda vaří ale já ti přísahám
Ty jsi zemí stovky tváří domov svůj však
Jinde mám -
Nečteš-nevíš!!
Co se to tady řeší?Nejaké hlouposti,které nemají své opodstatnení.Protože,každý,kdo není na netu od včerejšku ví,že videí je ohromná spousta.Miliony a miliony.A fotek nevyjímaje.Jakékoli obviňování je urážkou,a na to by měl dotyčný,co to psal,myslet.Nedivil bych se,když by dotknutá paní Eva N začala podnikat v této věci jisté kroky.Myslím,že by uspěla,protože se jedná o obvinění a nactiutrhačství.Zamysli se,ty,který jsi tato slova psal.Omluva dotčené paní by byla na místě,ale i to je málo.Slova napsaná už jsou,nedají sa nevidět.A že to nebyla jen tak ledajaká,to všichni,co navštěvují tuto stránku,už četli.Zamyšlení nad svými činy a slovy je u tebe víc než nutné! -
Re: Smútok
Len jedno k tomu..prečo poukazuješ na tzv.plagiatorstvo anonymne?prečo keď si tak čestný a spravodlivy nezverejniš mail či kontakt na seba? a nakoniec ty si niekoho hovorca? ktoré fotky či videá sú tu zverejnené a natočil si ich osobne?Asi o tom to je..mk
mlátiš tu prázdnu slamu,nič viac.. -
Re: Re: druhý pokus
Netvrdila som, že sa niekto podpísal pod moje videá, ale že na prvý pohľad mi to tak pripadalo. Až oveľa neskôr som pochopila to, o čom hovoríš - že sa dá na video znova kliknúť a otvorí sa pôvodná stránka... *4* -
Re: Smútok
Ty nedáš a nedáš pokoj.Si naozaj chorý a pochybujem,že ti vôbec niekto môže pomôcť. Si beznádejný prípad.Dokedy si nezačal sprosto rýpať tak tu bol kľud.Ak sem niekto niečo pridal,je jedno kto a čo,nepridal to pre seba,ale pre HONZU NEDVEDA tak sa skludni a daj už pokoj!!!!!! Tvoja úbohosť nemôže byť väčšia! -
Smútok
Poukáž pravdivo na plagiatorov a hned ťa odporúčajú na liečenie psychiatrom a neviem kam.A kam pošlete ľudí čo vyvolali túto diskusiu svojím plagiatorstvom???PSYCHIATROM??? *13* -
Re: Konštatovanie
milá ona či on? Si úbohý chudák,ktorý si lieči svoju vlastnú nemohúcnosť a komplexy na tejto stránke.Poradím Ti..nájdi si dobrého psychiatra a jemu porozprávaj čo Ťa trápi...iste Ti bude vedieť pomôcť.. -
Re: druhý pokus
Gabika nič v zlom ale nikto sa nepodpisuje pod tvoje fotky ani videá..keď klikneš na video a spusti sa tak je dole napísané:pridal...a meno či nick toho čo to tam pridal nie natočil a meno..asi tak... -
Konštatovanie
Chcem reagovať na Vaše príspevky ohledne JA.Ako to mal nazvať keď je tu vidieť aj pri vložených fotografiách ako sa niekto podpíše Eva.N Položte Eve.N otázku koľko fotografií vyfotila ona???Asi dvanást foto fotil iný a nie ONA.To ako nazvete? *13* -
Re: druhý pokus
Milá Gabiko.Když tady někdo obviňuje ostatních z krádeží,ty si myslíš,že to je v pořádku?Neměl by ten dotyčný,co neumí svuj podpis,mít více slušnosti?Nezná tady lidi a sesype na všechny tolik špíny,že se divím,že to nikdo nesmazal.A dokonce 3 krát po sobě!!!
Kdyby ti dotyční lidé měly výhrady ke sveřejnění jejich videí,sami by se ozvaly.Je to doba,co tu už jsou.Nebo ten "Ja" je jejich mluvčí?Nic tu nezná,neví,jak to tu chodí, mláti tlamou, nemá tušení o slušnosti a ani o úcte k lidem.Jednou bych to pochopil,ale tři krát někoho obvinil a urazil-to tak nenechám.Mám tady hodně přátel a jestli se ten člověk tady,na ploše neomluví,nemá tu co pohledávat a nevěřím,že to je fanda Honzy Nedvěda.Ten tedy jistě není!!!! -
druhý pokus
Asi pred dvoma hodinami som sem písala prvýkrát, ale keďže svoj príspevok nikde nevidím, urobím to ešte raz. Hádam to vyjde.
Na túto stránku takmer nechodím. Bola som prekvapená, že som tu našla svoje videá a ešte k tomu podpísané iným menom. Na prvý pohľad som to vnímala naozaj ako krádež. Až oveľa neskôr som pochopila o čo ide. Vôbec sa nečudujem, že sa niekto rozčúlil, keď zbadal videá svojich známych podpísané iným menom.
Myslím, že by sa to dalo vyriešiť veľmi jednoducho. Aby sa predišlo obviňovaniam a hádkam a aby bolo všetko jasné každému, nielen "domácim", mohlo by sa písať napríklad: pridal skybe, autor ttgaba.
Vôbec mi nevadí, že sú tu moje videá. Vadilo by mi, keby si ich niekto privlastňoval.
Nezablokovala som ich, lebo som si myslela, že ak by ich niekto chcel pre seba, nech sa páči. Prečo nie? Ale nesúhlasím, aby ich niekto vydával za svoje.
Myslím, že všetko je o komunikácii medzi ľuďmi. Vysvetlila som pohľad možno z druhej strany. Nechám na vás, čo s tým ďalej. Ale hádať sa nemienim.
Majte sa tu pekne. *4* -
Re: KRÁDEŽ
Takže milý"Ja" Soptíš tu hnev a kazíš ľuďom náladu o nejakej krádeži videoklipov,tak by si mal vedieť,že nikto nič neukradol ale len premiestnil videoklipy z inej stránky na túto a ten kto to urobil nie je podpísaný pod klip ale len že ho pridal na túto stránku..Keby autori týchto klipov chceli tak si ho zablokujú a nedali by sa stiahnuť.Tým,že si ich neblokli súhlasili s ich ďalším použitím.Takže ak nabudúce niekoho chceš obviňovať z krádeže tak si najprv over skutočnosť a hlavne sa podpíš..ale to sa ty asi bojíšmlebo vieš,že nemáš pravdu,že? *13* -
Re: Krádež
Už si se vydováděl?Co tady roznášíš svuj hněv,kdo jsi myslíš že jseš?????Ještě tě nenaučili slušnosti?Jak můžeš vůbec někoho napadat a hnusně tady nadávat?Co ty jsi za ubožáka.Jdi se raději někam zakopat,protože rozséváš až příliš mnoho nenávisti ve svých slovech. -
KRÁDEŽ
Ste tu zlodeji ktorý ukradli videá ktoré natočili ttGaba Katka117 a Zuzi555.Ako si to dovolujete?Čo ste to tu za spolok?Nehanbíte sa skovávať za chrbet H.Nedvěda???Kto ste Skyba?Máte čisté svedomie?? -
Nehoráznosť
Prosím Vás čo ste to tu za spolok ktorý si dovolí podpísať videá ktoré nenatočil.Autormi sú TTGaba.Zuzi555 a Katka117 a nie nejaká Skyba.Honza Nedvěd by mal s Vás veľkú radosť.Jednoduch zlodeji -
Krádež
Ako sa môže niekto podpísať pod video ktoré nenatočil???Jednoducho sa tomu povie KRÁDEŽ
Viď Živá voda ktorú spravila Katka117