-
Re: Re: BIBLE
nevím o cem je rec.ale ubohy to je,kdyz hakhle reagujes.Mas proti nekomu neco osobního.Ze jo? -
Re: vzkaz Honzovi
a ozval se Vám Honza? -
Re: Re: Re: BIBLE
tu som sa docet : " Uč se od silných, neubližuj slabým, bojuj, pomáhej a chraň! " -
Re: Re: Re: Re: Re: mám otázku.
Zmlkni,protože je to trapné.
Neubližuj,protože se ti to vrátí a pak ti bude víc než špatně!!
Otoč list a hoď zpátečku. -
14.2.kazdy toci o valent.laskach ale monca -alias nh s ocasem pre neunavne tocenie zabudla ze je valent.den vsech zamilovanych a tiez si zabudla naschval odpovedet na prispevek to tam tiez ne je ale zato toci a toci a kameruje a foti a nakukuje druhym az do hrnca nema cas ani na lasku lebo asi ziadnu nema tak len toc dalej len sa nevytoc.... *8* *14* *13* *5* -
Re: :-(
a ty preboha o com tocis uz dva roky bavi ta to hlavna vec ze tebe kazdy rozumie aj rozumies sam(a)sebe ???nemas ine na praci len tocit chudac akasi *8* *16* spievajuca *8* -
Ty tu preboha o čom točíš?? Aj rozumieš sama sebe?? Komu to tu nechávaš odkazy? Toto tu je niečo ako diskusia o tvorbe Honzy Nedvěda,a nie nejaké vylievanie si niečoho,čomu rozumieš len sama sebe.
Prosím,neotravuj s tým,ale radšej napíš niečo,čomu bude rozumieť každý a bude to mať aj zmysel a hlavne hlavu aj pätu!
*3* -
Re: Re: Re: Re: mám otázku.
a to najdolezitejsie na svete som zabudla napisat,Y love you !!! *14* Dufam,ze nie si z vesmiru aaj ty mna y love you? tak aj ja teba ale ked ty mna ne y love you ?tak ani ja teba! *13* dufam ze hej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: mám otázku.
tak vsetko dobre vela lasky ktoru kazdy na svete potrebuje,bez tej sa len tazko da zit,ne je problem sa zamilovat ale problem je ked sa zamilujes a prides o rozum,vela zdravicka vela vselijakych klipöv a hlavne blbych napr,s tym trpaslikom s dlhymi vlasmi co ma prenasleduje a dalsich mladsich ale i starych prdoloch co im bzzz ako tebe *9* *7* pa *14* -
Re: Re: BIBLE
a zaroven uz sa davam aj do zleho hodnotenie,lebo co je pravdive ale negativne na tvoju adresu zaroven to mozes zrusit vymazat v najlepsom pripade je to u teba zle hodnotenie,len co ty robis je stale dobre a bezva...tak malo tancis spivas je ti pres 30... -
Re: BIBLE
taky smutny uz sa ti nechce pisat sebe samemu,tak co sa stalo nemas naladu,ved pis si aj citaj ved bez toho to ne je ono... pan dokonaly.... -
Re: Re: mám otázku.
chcela by som ,vediet preco to vsetko o mne ???pises... neviem preco? dosiahol si skoro vsetko co si vlastne aj chcel... *7* *9* dufam ze si uz spokojny a stastny,prajem ti to...bozie mlyny melu pomaly ale....verim ze raz ta to omrzi... -
BIBLE
Mámo řekni co to máš
Jakou knížku v rukách máš
Černej obal s křížem
V dlaních schováváš
Řekni proč s ní chodíš spát
Chci to tajemství tvé znát
Dospělý jsem už nemusíš se bát
Zákon dnů co kolem nás
Dával svět a dával čas
Bible skrývá to co měl by
Nosit den
Zanechá ti v duši pláč
Proč to všechno je
A nač
Pomáhá když na dně zmírá
Touhy sen
Staré listy otvírám
Čtu si slova vždyť je znám
Kdo to psal řekni mámo
Kdo to psal
Ten nás musel dobře znát
Život žít snad tisíckrát
Zas ji schovej mámo
Každej by se smál
Zákonů co kolem nás
Dával svět a dával čas
Bible skrývá to co měl by
Nosit den
Zanechá ti v duši pláč
Proč to všechno je
A nač
Pomáhá když na dně zmírá
Touhy sen -
KORUNKA
Až do oblak odlétla písnička má
Bloudila ůdolím skal
To já jsem ten
Co ti má lásko tam hrál
A ten co tě za ruku vzal
Vítr ti zapletl do vlasů list
jak královně korunku dal
to já jsem ti zkoušel z tvých očí pak číst
a krásu tvou zamiloval
Až nad stromy odlétla písnička má
Jsi hezká
Když barví tě les
A v podzimních kopcích
Když chystá se tma
Jsi krásná jak vonící bez
Vítr ti zapletl do vlasů list
Jak královně korunku dal
To já jsem ti zkoušel z tvých očí pak číst
A krásu tvou zamiloval -
vzkaz Honzovi
ahojky milý honzo měla bych dotaz potřebovala bych splnit sen moji mamince hrozně zbožnuje Vaše písničky a maminka má v srpnu letošního roku padesát chtěla bych jí splnit sen ale potřebovala bych Vaší pomoc jestli to nebude moc troufalý a drzí maminka si přála aby jste jí zaspíval na jejích padesátinách prosím Vás jestli je to jenom trochu možný a šlo by to tak bych byla ráda kdyby jste mi odpověděl na e.mail Kajinka.01@seznam.cz s manželem předem děkujem a přejeme Vám spoustu úspěchů v životě i v práci s pozdravem Karolína *9* -
nejhezčí
20let Honzy Nedvěda-NÁDHERA..ach jo *4* -
Re: Re: Šipky
proč méně...??je to nádhera -
Tuněchody
Než rozejdem se přátelé
Než skončí tahle noc
Než si posbíráme
Co kdo s sebou vzal
Až si pár posledních kroužků dýmu
Vezme větru moc
A oheň rozloučí se
Stejně dávno spal
Vezmem potrhaný struny
Smyjem sklenice a stůl
Ňáký koště
To víš člověk ztratil soud
To ta písnička
Jak smála se
A ty sis jen tak plul
Chvíli s lodí John B. rozrážel jsi proud
Tak ještě tu poslední
Poslední co se ani nezpívá
Taková ta
Co se zpátky podívá
A dlouho
Dlouho zní
A aby v ní bylo všechno tak
Jak žili jsme tu
Těch pár chvil
A aby v ní cit a smutek
Nechybil
Teď asi se to smí
Než rozejdem se lidi
A než si chybět začnem zas
Než se pošlapaná tráva
Zvedne zpět
A než ztichne tichá ozvěna
Co opakoval čas
Než se dveře zamknou
A z trubek zmizí led
A než vystydne pár kamenů
Co celou noc jsi hřál
To je zvláštní
Písničky nikdy nedojdou
A než si zamáváme na pozdrav
Holkám pusy když jsi dal
A než se do map kouknem
Kudy je to blíž
Tak ještě tu poslední
Poslední co se ani nezpívá
Taková ta
Co se zpátky podívá
A dlouho
Dlouho zní
A aby v ní bylo všechno tak
Jak žili jsme tu
Těch pár chvil
A aby v ní cit a smutek
Nechybil
Teď asi se to smí.. -
Re: prosím pomoc
Majka,tá pieseň sa volá "Odpusť" a názov albumu je Honza...Nesplneny den mi do pokory schazi,presvedeny virou v pokani,do odpustku sahl jsem,jak chvilka zneuznani,sam sobe verit chtel jsem najednou.
Odpust vsak ty vis,jen den mi k noci schazi,jen duvod hledat vic,ted chvili jen,z nesnazi a dnu,kdy mi bolest dusi zkazi,prestal jsem vezit chtit v tve jmeno jmen.... -
prosím pomoc
Ahoj všichni, poraďte jak se jmenuje písnička a kde ji najit - znám bohužel jen pár slov " odpusť však ty víš ...." Moc děkuji Majka