-
Jan Nedvěd je ošklivej chlap.
-
Bola som vcera na koncert v Martine bol to nesmierny zazitok.Vazim si Vas,milujem Vase piesne a zavidim Vasej manzelke
-
návrat
Jsme jak půlnoční ptáci a v nachovém návratu
v přítmí si hladíme svět
stovky doteků lásky si slibujem navzájem
v myšlenkách toužících vět.... -
Noty "Do kostela"
Ahoj, poraďte kde mohu sehnat noty pro skladbu "Do kostela".
Díky, Ivo -
prosím pomoc
Ahoj všichni, poraďte jak se jmenuje písnička a kde ji najit - znám bohužel jen pár slov " odpusť však ty víš ...." Moc děkuji Majka -
-
Re: prosím pomoc
Majka,tá pieseň sa volá "Odpusť" a názov albumu je Honza...Nesplneny den mi do pokory schazi,presvedeny virou v pokani,do odpustku sahl jsem,jak chvilka zneuznani,sam sobe verit chtel jsem najednou.
Odpust vsak ty vis,jen den mi k noci schazi,jen duvod hledat vic,ted chvili jen,z nesnazi a dnu,kdy mi bolest dusi zkazi,prestal jsem vezit chtit v tve jmeno jmen....
-
-
vzkaz Honzovi
ahojky milý honzo měla bych dotaz potřebovala bych splnit sen moji mamince hrozně zbožnuje Vaše písničky a maminka má v srpnu letošního roku padesát chtěla bych jí splnit sen ale potřebovala bych Vaší pomoc jestli to nebude moc troufalý a drzí maminka si přála aby jste jí zaspíval na jejích padesátinách prosím Vás jestli je to jenom trochu možný a šlo by to tak bych byla ráda kdyby jste mi odpověděl na e.mail Kajinka.01@seznam.cz s manželem předem děkujem a přejeme Vám spoustu úspěchů v životě i v práci s pozdravem Karolína *9* -
-
Re: vzkaz Honzovi
a ozval se Vám Honza?
-
-
Ubožáci mluví z vás slepá závist.
-
Krádež
Ako sa môže niekto podpísať pod video ktoré nenatočil???Jednoducho sa tomu povie KRÁDEŽ
Viď Živá voda ktorú spravila Katka117 -
-
Re: Krádež
Už si se vydováděl?Co tady roznášíš svuj hněv,kdo jsi myslíš že jseš?????Ještě tě nenaučili slušnosti?Jak můžeš vůbec někoho napadat a hnusně tady nadávat?Co ty jsi za ubožáka.Jdi se raději někam zakopat,protože rozséváš až příliš mnoho nenávisti ve svých slovech.
-
-
Nehoráznosť
Prosím Vás čo ste to tu za spolok ktorý si dovolí podpísať videá ktoré nenatočil.Autormi sú TTGaba.Zuzi555 a Katka117 a nie nejaká Skyba.Honza Nedvěd by mal s Vás veľkú radosť.Jednoduch zlodeji -
😍😇😇