Přejít na výpis diskuzí

Jan Plouhar

OSOBNOST 7.2.2007 
146 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kofola

cussss, jsi super anděl!! *5* opravdu mě to pobavilo... *1*
    • Re: kofola

díky *3*
  • ???

Ahoj Honzo,tak si brouzdám po netu až jsem dorazila tady.Chtěla jsem se zeptat,kam jsi zmizel z Bezruče.Všichni skvělí herci odcházejí,ale tak to asi býva.Kde teď hraješ? A ještě se musím připojit k pochvalám na Anděla-je to perfektní a originální *3*
    • Re: ???

ahojki ted jsem v ústí štasten a spokojen *14*
  • ty kura

jako se ani neozveš hade?až budeš v ově tak dej vědět zajdem na pifko.ale už zas robim tak doufam,že to nějak vyjde.zatím čus prde,a kdyby to náhodou nevyšlo tak počítam,že se uvidíme na táboře.pozdrav junkyho a vojtu. *5*
  • Všechno nej...

Ahoj Jeníku, všechno nejlepší k svátku Ti přeje Lucie, Lýdie, Jeníček a Tatiána s Lailou. Řádně to oslav :-) pa pa
    • Re: Všechno nej...

děkuji za přání a malému jeníkovi taky popřej alespon dodatečně:-)papa v září *5*
  • Terchova

Nazdar Honza :), ako sa Ti dari? posielame pozdravy zo Slovenska. Mame pre Teba a Vendu jednu paradnu fotku. Napis kam vam ju mozeme poslat :). Krasny vikend prajeme!! Katka a Zuzka *3*
  • blablabla

Ahoj Honzo...Je mi to dost hloupý sem psát.Nikdy jsem nic takovýho nedělala,ale za zkoušku nic nedám...Přijdeš mi na první pohled jako pohodovej a vtipnej kluk,ikdyž se na první pohled nikdy nemá dávat a tak bych tě ráda trochu poznala kdyby ti to nevadilo...Kdyby si mi napsal pár řádků udělalo by mi to radost...Tak se měj *3*
  • ...

Čavec Honzo...seš fakt moc pěknej kurťák...jsou to trochu trapný řeči, vím...ale seš čas od času vidět na obrazovce a myslím, že by si tam měl být vidět víc. Hraješ asi víc v divadle což? Jezdíš i po republice hrát? Jsem od HK tak bych to měla do Ústí vcelku daleko na tvoje představení...Měj se pohodově *3*
  • blahopřání

Všechno nejlepší k dnešním narozeninám narozeninám *3*
  • seš nejlepší!!

Honzí ale oblek si na sebe už nikdy neber!!! *1* slušinká ti to tak jak seš!!!a jak zas budeš doma tak se více ukazuju sem tě dlouho neviděla!!! *4* p.s.a ten sestřih ti sedí!!!
    • Re: seš nejlepší!!

a jaky oblek mas na mysli?? *7*
      • Re: Re: seš nejlepší!!

ten cos měl na sobě jak si hrál v RP! *15* sem s tebe měla dost! *3*
        • Re: Re: Re: seš nejlepší!!

Ahoj Honzí jak se máš?nedávno jsem byla v činoheráku na Klub rváčů a hraješ teda drsnáka seš můj nejlepší herec někdy se mi ozvi na email ADivisek@seznam.cz moc děkuju ty drsnáku *15* *3* *14* *1*
          • pro honzíka

ahoj honzíku jak se máš?už ses mi dlouho neozval asi nemáš čas vid?to neva tak mi někdy napiš pa *13* *14* *14* *1* *1* *8*
  • kde jsi

bydlis v praze nebo usti
    • Re: kde jsi

bydlím v Ústí "je tady lepší klima a lidi,lidi jsou tu přátelštější" *1*
      • Re: Re: kde jsi

ty vado máš recht s těma lidma,ale ani v ostravě to neni k zahození co? *3*
        • Re: Re: Re: kde jsi

to je jasný draku *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit