Přejít na výpis diskuzí

Jan Saudek

OSOBNOST 31.8.2008 
26 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fotograf.

  • Fotograf

  • Fotograf

  • Žasnu co na tebe vidí ženy jseš oplzlý starý paprda,já jsem o mnoho mladší a ani pohledem bych o tebe nezavadila ani za milión..stejna sorta jak Vyskočil uchyláci
    • Souhlasím, je především odporný ke své ženě.
      Nechápu Pavlinu, jak může tolerovat starého chlípníka. Ona ho obdivuje a nenávidí, bijí se v ní dva pocity. Až zemře a ona snad najde muže normálního, uvědomí si komu dala své mládí.A bude litovat,drží ji jen její děti.. Ted neví o co přichízí. On je skutečně blázen! Nemocný a sobecký člověk a najdou se ženy jež to akceptujííííííí.
  • Všechno nejlepší Karlíku, tom bude dobré*
    Všechno nejlepší Jene, dostaň mě do blízkosti Káji*
    :) láska štěstí přináší, pánové :) * *16*
  • S pokorou děkuji za všechno mistře,
    s vaší nekompromisní něžností vidím nestory umění jak vdechují stárnutí elán.
    Prosím kontaktujte mistra Gotta * *16*
  • Jen mně vadí ,že Roden získá popularitu větší jako autor fotograf co prožil za dlouhou dobu žití ,si uspěch aobdiv žen shrábně Roden,který hrál vždy gaunery v pravém slova smyslu a brutální šmejdy.
    Takže tak přímí charakter upřímného člověka co prožil koncetráky a tyraniji fašounů svěřili Rodenovi dokazuje druh nespravedlnosti,že takový Roden hrál i fašisty ,nikdy nehrál žádnou kladnou roli ,vždy bezcitné a bezohledné zmetky.
    Filmového hrdinu měli učinit z herců ne kvůli přiblížení podoby,vždyt´si myslím,že jste mohli pozvat zahraničního herce který hrál Jamse Bounta z Anglije na roli Jana Saudka,aby věděl jak mlátilo Stbáci a Veřejná bezpečnost .
    • Nauč se pravopis- nebo lépe- už nikdy nikam nic nepiš.
      Zjevně jsi v životě neviděl žádný film s K. Rodenem, blákáš tady hovadiny. Jdi si hrát a nezlob :-D
  • Vše nejlepší,pokud nefotíte někde jeptišky v klášteře po nemoci těla ,neb církev měli už dávno zrušit,Bůh není a potomci totality ovládají politiku i podnikání,potomci těch aktivních příslušníků totality důstojníků,učitelek ,příslušníků VB,příslušníků Stb a nejvíce o Sorboně hovoří Filip poslanec komunistů a Ramsdorf hovoří o KUbě ,tak si cestují mají nato peníze z finančního příjmu a na ostaní posílají tajné,policajty i kvůli té z Wimbledonu ,neb je hrůza kolik milionů dali na Afghanistán a nic z tama nezískali.Sochu Stalina měl převzít Zeman pro herce Krimi serialů,neb šíří role násilí dobrovolně v seriálech jako Stalin pro kult osobností i v tom tenise,přicmrdlíci medijí Primi Blesku by měli obdržet sochu Stalina ,kterou odmítli diplomati v Moskvě.
    Panu Saudkovi k narozeninám přeji pravé Jeptišky Sylvajky na focení,znám Filipínku i Vídeňačku umí italsky a daly mně kus panenské pečeně s chlebem bezplatně a nebyly ani Vánoce .Ty by se vyslékly i pro opravu střechy kaštěla klašstora.Starají se poctivě o nemohoucí .
  • MIstře neobdivuji macandy ani velké ňadra,ani neobdivuji charytu,neb je třeba přímá demokracie Okamury a zrušit nadměrné platy soudnicím,kontrolním uřednicím vlády ,sportovkyním .
    Téma bylo vyloženě o ženách dvou dílů filmu.
    Vymýtání Ďábka je Stb praktika ,kterou dokonce doporučil Biskup a měli by s ekonečně zrušit restituce i katolická církev což by měli zařadit do programu politické strany ,neb FRancije v Avignonu zrušila katolického papeže už velmi dávno.
    Nejsme ani řidič mám vadu zraku a jsme proti jízdě aut duševní nemoci má politika policie represe církev i všichni chamtiví podnikatelé systému policejního a militantního státu.
    Nepál nemá armádu a ta se válí u Vrbětic ,ač výbuch zavinili generálové soukromých firem co si naváželi munici z vášně k penězům lehce vydělaných jako Vondra tak Parkanová i všichni ostaní včetně Stropnického povaleči a Nepál nemá auta ,policajtů jak trusu jaků a taky tak silných houževnatých ,je ve Slavičíně,kteří by měli jet do Nepálu.
  • Panu Janovi k jeho narozeninám přeji, aby zůstal jaký je, protože je báječně bláznivý se srdcem na dlani, mám vás ráda a posílám pusu. Iva *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit