-
Dobrý den pane Tuno.
Přečetl jsem si Váš článek : Jak musíme platit za nic.
Přitom mne napadlo, že dle mne je lumpárna také v cenách mezinárodních hovorů v rámci EU, když volám z Polska do ČR, je to nejméně čtyřikrát levnější, než od nás do Polska. Jak je to možné, když nějak před rokem (nebo více) se upravovaly tarify a vykřikovalo se, že budou v rámci EU stejné jako v ČR. Chtěl bych Vás poprosit, zda byste mohl vnést jasno do volání v rámci EU. Začínám mít pocit, že bude výhodnější si předplatit nějakého polského operátora.
Zdraví Vás a za případnou odpověď děkuje Tomáš. -
Dobrý den,fandím Vám,takových pořadů by mělo být víc.A aby lidi konečně prohlédli!
Prosím,můžete udělat test na mleté máky? V poslední době není možné zakoupit čistý mletý mák.Pokaždé tam jsou přidávané nějaké záhadné drobky *8*
Mám Celiakii a musím si dávat pozor na to co jím.
Někteří výrobci ani neuvádějí co to vlastně přidávají do mletého máku!
Jiní aspoň uvedou,že je tam rýžová mouka a nebo strouhanka.
Ale já nechci jíst rýžovou mouku a jiné mletiny s mákem!
A to je podle mne protiprávní jednání a šizení spotřebitele *16* *10*
Děkuji,držím palce a budu se těšit na další pořad s Vámi.
Ester -
Ty CHudačku až ti zacnou arabové znasilnovat rodinu tak změníš názor ´Blbe Tuno
-
Tak jsem si poslechl několik písniček skupiny Ortel a musím vám napsat, pane Tuna, svoje pocity. Nepatřím už zrovna mezi nejmladší, ale přiznávám, že se mi celkem líbila jak hudba, tak i texty, které jsou navíc pravdivé, ale chápu že někomu mohou vadit, neb dokážou tnout pěkně do živého, a proto pochopitelně mají své odpůrce. Přesto pamatuji na ještě daleko odvážnější a tvrdší zpěváky a skupiny z let minulých. Jenom slaboch a pokrytecký blázen se dokáže smířit s vrahy, zloději, podvodníky, nepřevychovatelnými příživníky, kteří vysávají sociální systém, aniž by do něj něčím přispěli, s výrobci a dealery drog, potažmo s feťáky, úplatnými a zkorumpovanými politiky a na ně přisátými lobbisty atd.... Zákony v této zemi také zdaleka nehájí spravedlivě práva slušných lidí. Drzost, sprostota a nabubřelost má všude zelenou, morálka upadá. Připadá mi spíš, že jeden Ortel nestačí!
-
pane Tuma,jestli existují v této republice ještě nějací vlastenci, je to právě Tomáš Ortel!!!!
-
pane Tuma,jestli existují ještě nějací vlastenci,je to Tomáš Ortel!!!