Přejít na výpis diskuzí

Jana Kepková

OSOBNOST 16.12.2009 
123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1979

Jana Kepková←►→

Jana Kepková*♪↨♪↑O.♪↓→
    zbožnuju ji moccccc užas gold,,,♀☻☺♥♥☺♦♣
    or dinaci. a vzpamatovaná jsem ja sné!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . ja nežarlim a nezavidim toje mé tabu
  • hmm...vzpamatujte se !

Hej lidi v jste se asi urvali že ? Asi žárlíte na to že ona hraje v ordinaci a vy ne..Všichni ji tady pomlouváte ale sami jste nedokázali nic.I kdyby ji tam dostal TATÍČEK tak je to furt aspoň něco ! *13*
    • Re: hmm...vzpamatujte se !

nezávidím, je silně nesympatická!!!!!!!!!!!
    • Re: hmm...vzpamatujte se !

kklidni se. mám stejný názor jako oni a něco jsem dokázala. a troufnu si tvrdit že víc než ty. tato herečka je nesympatická, nafoukaná a tak podobná holka. nějaký talent jistě má ale ten zbytek ho už skoro zastiňuje
  • i-lowe-music

??

V skoro devíti letech herečka,zpěvačka a ilustrátorka?Fíha,ta na to de rychle :P
  • talent

Ať se vám to líbí nebo ne ta holčina má úžasný talent.Jen bych nafackovala těm kteří jí v Ordinaci přidělili tu příšernou roli.Člověk má pocit že kouká na dementa.Uznávám že ta role je strašná.Tý holčině to hrozně ublížilo a většina národa na ni kouká jako na blbečka.Ale věřím že to dotáhne hodně daleko.
    • Re: talent

Jak můžete tvrdit, že má talent. Je neskutečně afektovaná, a při hereckém projevu stále stejná. Pouze se předvádí a když nemá slovo, snaží se ho získat křičením, jak je asi z dovova zvyklá.

máte pravdu

z tý holky jednou něco bude,je to talent,to budete za pár let koukat všichni.
      • Re: Re: talent

Ano, dokud nad ni bude stat a protlacovat ji vsemi moznymi i nemoznymi zpusoby jeji tatik,tak ji dotlaci daleko. a anebo ji znici. toto uz je k zamysleni, co mohou spachat rodice na svych detech....
  • závist

Z poloviny z vás mluví pouhá závist, protože vy sami v žádné televizi nejste. Uznávám, že se mi její výstup včera v Talentmanii vůbec nelíbil a přišel mi spíše trapný, ale co? Vždyť je jí pouhých 8 let a je to její věc, pokud se chce takhle cpát před kamery už od dětství. Navíc kromě toho je podle mě celkem nadaná, podle všech jejích zálib a dovedností. A kdo ji tak sprostě uraží, je na stejné úrovni jako to osmileté děcko. Zdravim! *13*
    • Re: závist

příspěvek člověka s naprosto nelogickým úsudkem i názorem. Ani tak nejde o obsah ale o to jak to protiřečí samo sobě i faktům veřejně známým:D *1*
  • cože

Je to malý díte co si o sobe myslite a to ze dostala v ordinaci takovou roli to neznamena ze takova je, nahodou je sikovna! *10* co ste v 8 letech dokazaly vy hm?? *8*
    • Re: cože

Mě je dvanáct a v osmi letech sem vystupovalla v ostravě protože sem byla v pěvecké soutěži.Vyhrála jsem 2.místo .

to je pravda.kazdej jen asi závidí!

Něco jsem dokázala, sice né tolik co ona, ale aspoň sem se tak neztrapnila... *5*
  • Kepkovic

v ordinaci to beru jako že je to role, ovšem po dnešku v Talentmánii a po zhlédnutí videí i po přečtení jejího životopisu je to jedním slovem děs na pár facek *1* ta nemít tatíčka na správném místě, který si dcerunku cpe nejen všude na internet, ale bohužel i před kamery, tak po ní ani pes neštěkne. Pane Kepka nechcete si ten váš poklad nechat raději doma? třeba by pak měly šanci se dostat před kameru normální dítka *5*
  • J.k.

Mně jse zda vy jsi nepamatujete že jste take mili male trdlata že ju oražite a řikate tomu svuj nazor.. *13* *5* *5* *16* *16* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *8*
  • sarynka.s

ste trapní

Ježiš lidi nechte ji žit vždyť je to osmyletá holka a navic ji neznate je to fakt trapné
  • ...

jak se něco takovýho může někomu líbit?
    V ordinaci se chová jako totálně rozmazlenej harant!
    A i kvůli ní už se na ordinaci nekoukám!
    Protože když je tam ona tak se na to nedá koukat!poslouchat furt to pištění a blbý kecy!
    O jejím vzhledu radši nemluvím! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: ...

vzhled je mi u prdele ale fuurt v Talentmanii kecááááááá a svoji hubu nezavře !! *5* *5*

:D:D:D:D:D tak ty vole myslíš že si to může hrát jak chce ?...asi jede podle scénaře ..nebo si myslíš že šambera byl takej kokot doopravdy ne ?:D
    • wendy92

Re: ...

V ordinaci se chová tak jak jí to napsal scénář, nespojujte si herce s jejich rolema at jim je 5 nebo 50, ty jsi teda moula *1* *1* *1* nechte ji být chudáka dítě, v tv je proto že ji tam strčili rodiče, takže na ni nevytahujte jediný křivý slovo, a když jsou vaše názory trapný že se jiní smějou tka si je pls nechávejte pro sebe, ty trdla jedny, akorát se ztrapnujete *1* kam se hrabete na tuto "herečku", už jen peněz má milionásobek než vy
      • Re: Re: ...

tak s těmi penězi nevím teda..., ale aspoň nemusím dceru "cpát" do televize a nemusí být trapná a chovat se, jako kdyby všemu rozuměla a všechno uměla...
    • sarynka.s

Re: ...

to je role víš chytrolííne

Ale o té její roli nikde nepíšou že by měla hrát dementa tak to asi těžko bude rolí já osobně si myslím to co Karin ta holčička mi připadá retardovaná a s kým o tom mluvím tak to říká každý.třeba je opravdu normální ale vůbec to tak nevypadá.
        • Re: Re: Re: ...

no tak dobře ale i nekdyby byla retardovaná tak za to snad lidi nemužou *10*

mě připadá takový dementek

To je fakt, největší píča v ordinaci!!! je mi úplně jedno, jak se chová normálně, ale ten seriál takhle celej kazí, kráva malá namyšlená!!! Fakt, piští jak krysa, mluví jak tříletá, ne osmiletá, a vůbec... *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*

uplne s tebou souhlasim, pizda hrozna
      • yasmin

Re: Re: ...

to máš teda pravdu. to bych řekla taky
        • riese

Re: Re: Re: ...

Nepřipadá vám to jako trošičku trapné???
          Prostě jí závidíte...já před ní smekám. V jejím věku bych nemohla na jeviště ani vyjít, jakou bych měla trému.
          Navíc s tím zpěvem... je to malá holka
          • perdmi

Re: Re: Re: Re: ...

Já vás nechápu!!!Proč když vždycky neco někdo proti ní řekne tak vy si hnes myslíte že jí závadíme????Já bych jí nezáviděla ani za nic!!!!Chová se jak rozmazlenej fracek kterej má všechno!!!Jo a nemusíte se jí všichni zatávat že je malá každý z vás byl někdy malý!!Já osobně jsem jeviště milovala a nestyděla jsem se nikdy protože mě to bavilo!!!Takže se nad sebou trochu zamyslete jo???

no tak to je její věc ne? ty se na to nemusíš koukat!!! ona to má zadaný jak se má chovat protože to je seriál ale v životě se může chovat jinak! to nemůžeš vědět jak se chová jak se oblíká atd..když jí neznáš ...a fakt to je blbost se nekoukat na Ordinaci kvůli jedný osobě!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit