-
Jana Kepková←►→
Jana Kepkova je nejjjjjjjjjj ja proti ni nic nemam...... když koukam ordinaci vebec mi nevadi. v soukromi je baječna holka.... a slečna......supr..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hm...
At´ každej kouka sam na sobě,
a přestaná posouzovat jiné lídi.
Nemusite koukat na to, co vám nelíbi,
je zpousta jiných věci než TV.
A divenka je odvažná, jen neví co mele, neni je to jeji vina. Rodiče.
Co s tím?
Jen že soudit človeka je není náše věc,
nemáte co dělat?
*7* *4* *7* -
je prostě nemožná
Když se objeví tento talent v Ordinaci, přepínám jinam. Je protivná a nemožná. *1* -
Re: Re: ...
Přesně!!! -
Re: ...
Mě teda v té ordinaci vadí a moc!!!!! Vždycky, když je tam scéna s ní, tak to přepínám úplně stejně, jako když je tam reklama!!! -
...
J8 si myslím že ji moc odsuzujete..
ano v 8 letech by neměla zpívat o rasismu když tomu nerozumí a vubec by neměla urážet "cikány".
ale myslím si že v ordinaci nikomu nevadí..
ALe ona zase není tak rozmazlená když ypadla z TAlentmanie tak se tam nerozbrečela jako nějaké tančení skupiny..
Ale podala ruku..:)
TAk jí tu neuražejte když ji znáte jen z televize -
Re: chudák holka
jaký pán takový krám.... -
Re: Re: Nesympaticka holka
Já myslím, že dnešní děti jsou dost napřed, osmiletá holka už má dost rozumu.Je to razmazlenej drzej smrad. A v Ordinaci má ušitou roly na míru, ta to nemusí ani hrát. -
Re: chudák holka
Taky je možné že dostane rozum a na rodiče se coby týnejdžr vykašle -
Re: jana kepková
není, naštěstí -
Re: Mně se Janiččin projev moc líbí,
Nezdá se mi, že by ta malá oplývala nějakým talentem, ani se mi nelíbilo, jak zpívá, např. to o těch cigánech, to zvládnou jiné slečny v jejím věku lépe a daleko hezčí texty, které přísluší jejich věku... - stačí se podívat na jakoukoliv školní akademii... -
chudák holka
Chudík holka, až bude mít jednou rozum, bude se stydět za to, co papouškovala po rodičích. Je mi jí fakt líto a nechápu, kdo může tohle rodičům dovolit. Mám moc šikovné děti a opravdu inteligentní, jsem šťastná, že jim tohle fakt nikdy neudělám. Jdou svou cestou a svůj talent uplatňují v kolektivu stejně starých dětí ve svých zájmových kroužcích. Až se skutečně něco naučí, třeba se dostanou dál, bez tlačenky a nevhodného chování rodičů. To ta holka má od rodičů pěkný vklad do života... -
Je mi smutno z toho
co někteří rodiče dokáží v dítěti podporovat. Nechápu, co je na tom tak krásného, texty k písničkám, nahodilé rádoby texty. Text babička dráždí psa ve mně evokovalo něco zlého a zákeřného. Když to bude zpívat na chatě u grilování, tak se možná podivím, ale přejdu to mlčky. Ovšem cpát ji do soutěže a tvrdit, že má talent, tak to je fakt síla. Tady už by byl na místě dětský psycholog. Kdyby si stoupla ke sporáku a začala v tomto věku vařit, tak možná nadělá méně škody. Jak já jsem šťastná, že máme šikovného, inteligentního, ale normálního vnoučka. *3* -
Re: Nesympaticka holka
*1* -
Re: docela jde
A taky všichni závidí, co už vydělala rodičům prachů v reklamách. No jo, málokdo má tak šikovný dítě *3* -
A jak ho moc nemusím
A jak ho moc nemusím, tak v Talentmánii zabodoval Suchánek: "Teď si uvědomte, že tohle jednou bude tchýně!" *1* -
To je těžký
Někteří rodiče nemají soudnost. I ze svého okolí mám pár příkladů, jak ta jejich ratolest je nejoblíbenější, nejhezčí a nejšikovnější. Člověk si ty pitomé rodiče vyslechne a nic jim neříká, ale když potom vidí ty fracky přesvědčené, že jim ostatní nesahají ani po kotníky a že se z nich každý musí posadit na zadek, je to na úvahy o trestu pro rodiče za jejich výchovu.
Chápu, že má každý tendenci fandit svému dítěti, ale být tak zaslepený, to je síla. Co jsem poznal děti, jejich schopnosti, tak bych o tomto spratkovi řekl, že na tom není nijak špatně, ale extra talent nemá ani náhodou. Možná je v některých aktivitách nad průměrem, ale v osmi letech některé děti umí už zpívat aspoň trochu čistě.
Díval jsem se ještě na jakési její vystoupení v Na stojáka, a byl to typický projev dítěte, který se líbí především členům rodiny. Ostatním to nic neřekne, obzvlášť když raději poslouchají vlastní děti, v nichž však nevypěstovali tak moc přebujelé sebevědomí. -
herecka ?
Nemuzu si pomoci, ale jeji chuze pri nastupu k mikrofonu v Talentmanii mi pripomina dceru me byvale sousedky. Taky pry byla introvert, ale hadat a nadavat umela dobre. Stejne dlouhe kroky a naproste nechapani reality, inteligentni dite pozna, ze je neco jinak a nebude jeste nabizet dalsi vtipy. Tatinek je asi programator, ale v zivote se chyby nedaji jednoduse delete. Je mi ji lito, ale treba z toho vyroste bez nasledku. *13* *13* -
my názor
Můj názor:V ordinaci mi nesedí,je tam hrozná,ale ves kutečnosti to může být naopak. -
Re: Nesympaticka holka
to je až moc nemyslíš je eště malá
*13*