-
trochu skromnosti od rodičů
Přestože je to malá holka tak je hodně nesympatická svým vystupováním. Je vidět, že rodiče se opravdu hodně snaží!!! *7* -
docela jde
má docela talent dokáže pobavit ale trochu to přehání je to fakt číslo!moc si dovoluje a připadá mi jako malej fracek. každopádně je to holka co to někam dotáhne a je hodně narozdíl od ostatních odvážná.byla bych zvědavá co by ste tam předvedli vy!každej kdo o ní píše něco hrozýho jí stejně jenom závidí!
a když to dotáhla až do TV tak je fakt lepší než kdokoliv kdo sem píše. *3* -
No nevím
Tohle dítě to bude mít možná dost těžké, to co je v 5 letech riztomilé, tak v 8 letech už o roztomilosti nemůže být ani řeč. Ještě, že náš vnouček je normální, přestože je to moc šikovný, škola ho baví a máme z něj velkou radost. *3* *14* -
Re: cože
Mě je dvanáct a v osmi letech sem vystupovalla v ostravě protože sem byla v pěvecké soutěži.Vyhrála jsem 2.místo . -
Re: Slavná dcera
Shoda jmen stačí si vyhledat knížku kterou ilustrovala, a vyjde že ji napsal její taťka Tomáš Kepka. -
Re: závist
příspěvek člověka s naprosto nelogickým úsudkem i názorem. Ani tak nejde o obsah ale o to jak to protiřečí samo sobě i faktům veřejně známým:D *1* -
Slavná dcera
Je to dcera Ondřeje Kepky nebo je to jen shoda jmen? Nepodařilo se mi to nikde najít. -
kritika
Vážení kritici, je to malá osmiletá holka, doufám , že ji tato Vaše kritika posílí, mě se její role taky nelíbí, ani se mi nelíbilo vystoupení v Talentmánii,ale to co tu někteří předvádějí, ty by si hlavně měli nad sebou zamyslet kolik mají v sobě zla. HOLČINU TO baví a ukáže čas jak si povede, člověk se přeci vyvíjí.ˇA opravdu napsat o malý holce, že je největší p... v ordinaci to je pisatel opravdu ichtyl *13* -
Re: talent
máte pravdu -
to je pravda.kazdej jen asi závidí! -
Re: talent
z tý holky jednou něco bude,je to talent,to budete za pár let koukat všichni. -
Re: hmm...vzpamatujte se !
kklidni se. mám stejný názor jako oni a něco jsem dokázala. a troufnu si tvrdit že víc než ty. tato herečka je nesympatická, nafoukaná a tak podobná holka. nějaký talent jistě má ale ten zbytek ho už skoro zastiňuje -
Něco jsem dokázala, sice né tolik co ona, ale aspoň sem se tak neztrapnila... *5* -
Talentmania
Já jsem byla úplně překvapená,že jsi přihlásila na Talentmania...Já to vím,že hraješ na Ordinaci...Jsi jediná nejlepší herečka v Ordinaci,protože mě to moc líbilo.. *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* -
jana kepková
Zajímalo by mě, zda je dcerou Ondřeje Kepky a vnučkou Gabriely Vránové. Jana -
afektovaná rádoby herečka
Dobrý den, každý z Vás musí uznat, že tato herečka je tak sebevědomá, až to není hezké. To jak vystupovala v Talentmanii jen potvrzuje, že jaká je v Ordinaci, tak taková je i mimo kameru. I ten text poukazuje nato, že tato "herečka" je opravdu totálně vypatlaná. Nemíním tady říkat nějaká sprostá slova, ale opravdu 90% lidí má stejný názor, že to jak se chová, není normální. Je afektovaná, sebevědomá nevím nač a hlavně není soudná. Avšak to je i výchovou. Pokud ji rodiče tak vychoválvali, nelze se ničemu divit. V Ordinaci opravdu platí za nejhorší herečku. V řadě českých seriálech hraje také spusta malých herců, ale žádný z nich tak afektovaný, nadřazený jako ona. Toť můj názor. L. -
nesympatie
Naprosto nesympatická holka, hodně mluvíte o její roli v Ordinaci,ale podívejte se jak se chová v Talent manii. Buď to je nejsebevědomější holka nebo není normální.. -
Jana Kepková←►→
Jana Kepková*♪↨♪↑O.♪↓→
zbožnuju ji moccccc užas gold,,,♀☻☺♥♥☺♦♣
or dinaci. a vzpamatovaná jsem ja sné!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . ja nežarlim a nezavidim toje mé tabu -
Re: Re: ...
tak s těmi penězi nevím teda..., ale aspoň nemusím dceru "cpát" do televize a nemusí být trapná a chovat se, jako kdyby všemu rozuměla a všechno uměla... -
hmm...vzpamatujte se !
Hej lidi v jste se asi urvali že ? Asi žárlíte na to že ona hraje v ordinaci a vy ne..Všichni ji tady pomlouváte ale sami jste nedokázali nic.I kdyby ji tam dostal TATÍČEK tak je to furt aspoň něco ! *13*