-
??
V skoro devíti letech herečka,zpěvačka a ilustrátorka?Fíha,ta na to de rychle :P -
Re: Re: Re: Re: ...
Já vás nechápu!!!Proč když vždycky neco někdo proti ní řekne tak vy si hnes myslíte že jí závadíme????Já bych jí nezáviděla ani za nic!!!!Chová se jak rozmazlenej fracek kterej má všechno!!!Jo a nemusíte se jí všichni zatávat že je malá každý z vás byl někdy malý!!Já osobně jsem jeviště milovala a nestyděla jsem se nikdy protože mě to bavilo!!!Takže se nad sebou trochu zamyslete jo??? -
Re: Tereza Císařová
Ta holka vůbec talent nemá, je afektovaná, protivná a pouze se velice ráda předvádí. Myslím, že problém bude hlavně u nesoudných rodičů, ale asi vlivných. Já jsem se také kvůli ní přestala dívat na Ordinaci. -
talent
Ať se vám to líbí nebo ne ta holčina má úžasný talent.Jen bych nafackovala těm kteří jí v Ordinaci přidělili tu příšernou roli.Člověk má pocit že kouká na dementa.Uznávám že ta role je strašná.Tý holčině to hrozně ublížilo a většina národa na ni kouká jako na blbečka.Ale věřím že to dotáhne hodně daleko. -
závist
Z poloviny z vás mluví pouhá závist, protože vy sami v žádné televizi nejste. Uznávám, že se mi její výstup včera v Talentmanii vůbec nelíbil a přišel mi spíše trapný, ale co? Vždyť je jí pouhých 8 let a je to její věc, pokud se chce takhle cpát před kamery už od dětství. Navíc kromě toho je podle mě celkem nadaná, podle všech jejích zálib a dovedností. A kdo ji tak sprostě uraží, je na stejné úrovni jako to osmileté děcko. Zdravim! *13* -
cože
Je to malý díte co si o sobe myslite a to ze dostala v ordinaci takovou roli to neznamena ze takova je, nahodou je sikovna! *10* co ste v 8 letech dokazaly vy hm?? *8* -
Kepkovic
v ordinaci to beru jako že je to role, ovšem po dnešku v Talentmánii a po zhlédnutí videí i po přečtení jejího životopisu je to jedním slovem děs na pár facek *1* ta nemít tatíčka na správném místě, který si dcerunku cpe nejen všude na internet, ale bohužel i před kamery, tak po ní ani pes neštěkne. Pane Kepka nechcete si ten váš poklad nechat raději doma? třeba by pak měly šanci se dostat před kameru normální dítka *5* -
Re: Re: ...
uplne s tebou souhlasim, pizda hrozna -
J.k.
Mně jse zda vy jsi nepamatujete že jste take mili male trdlata že ju oražite a řikate tomu svuj nazor.. *13* *5* *5* *16* *16* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *8* -
Re: Re: Re: ...
no tak dobře ale i nekdyby byla retardovaná tak za to snad lidi nemužou *10* -
Re: Re: Re: ...
Nepřipadá vám to jako trošičku trapné???
Prostě jí závidíte...já před ní smekám. V jejím věku bych nemohla na jeviště ani vyjít, jakou bych měla trému.
Navíc s tím zpěvem... je to malá holka -
Re: ...
:D:D:D:D:D tak ty vole myslíš že si to může hrát jak chce ?...asi jede podle scénaře ..nebo si myslíš že šambera byl takej kokot doopravdy ne ?:D -
V ordinaci se chová tak jak jí to napsal scénář, nespojujte si herce s jejich rolema at jim je 5 nebo 50, ty jsi teda moula *1* *1* *1* nechte ji být chudáka dítě, v tv je proto že ji tam strčili rodiče, takže na ni nevytahujte jediný křivý slovo, a když jsou vaše názory trapný že se jiní smějou tka si je pls nechávejte pro sebe, ty trdla jedny, akorát se ztrapnujete *1* kam se hrabete na tuto "herečku", už jen peněz má milionásobek než vy -
to máš teda pravdu. to bych řekla taky -
Ale o té její roli nikde nepíšou že by měla hrát dementa tak to asi těžko bude rolí já osobně si myslím to co Karin ta holčička mi připadá retardovaná a s kým o tom mluvím tak to říká každý.třeba je opravdu normální ale vůbec to tak nevypadá. -
ste trapní
Ježiš lidi nechte ji žit vždyť je to osmyletá holka a navic ji neznate je to fakt trapné -
to je role víš chytrolííne -
mě připadá takový dementek -
To je fakt, největší píča v ordinaci!!! je mi úplně jedno, jak se chová normálně, ale ten seriál takhle celej kazí, kráva malá namyšlená!!! Fakt, piští jak krysa, mluví jak tříletá, ne osmiletá, a vůbec... *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
no tak to je její věc ne? ty se na to nemusíš koukat!!! ona to má zadaný jak se má chovat protože to je seriál ale v životě se může chovat jinak! to nemůžeš vědět jak se chová jak se oblíká atd..když jí neznáš ...a fakt to je blbost se nekoukat na Ordinaci kvůli jedný osobě!