Přejít na výpis diskuzí

Jana Nagyová

OSOBNOST 25.6.2013 
31 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za 3 franky dobrá!
  • Nestačím koukat co všechno vychází najevo,bože ty jsi blbáááááá a Nagy-Nečas ani nemluvím.Ještě že jsi tak hloupá,jinak by jste tam seděli dál ale tvá pitomost všechny potopila.Děkuji za tvou mentální nezámožnost.
  • Děláte si z toho socialní ustav a plat jí stale jde ,vživotě jsi nemakala rukama poslal by jsem tě na galeje aby jsi věděla co jeto láska v okovech i s Nečasem.
    Už mě fakt s jak se jen pitvoří stránky nějakými produkty umělé inteligence a soudnictví policajti ministerstvo spravedlností je obdobná banda darmožroutů na které cizopasí jen jejich novináři zájmových skupin burgoasije a žurnalisti poslal by jsem žurnalisty lyžovat aby se zaplnila nemocnice v Basileji.
    Co za h jsou žurnalisti když si pořádají soukromé mistroství světa v lyžování v různých lokalitách světa kde se setkávají tak kdo jim to financuje.Zakázané slovo s ,ale vedle si hrají děti na počítači hru střelby a zabíjení a během chvíle vyslovili mnohem sprostějších slov v knihovně.
    Právo a spravedlnost jste zaprodali dáblů a planetu zničí žurnalisti.

Brachtl Antonín proti všem
    • Přesně tleskám
  • Stejně tu latexovou kurwu pustí, tak proč to opět vysíláte?! Akorát serette lidi znovu a znovu!
  • Tak téhle přesně odpovídá vulgární název pro vagínu
  • Výraz pro vagínu jako pojmenování té čůzy je velmi slabý.
  • Já nevím jak vy ostatní, ale úplně jí vidím jak stojí v latexu nad spoutaným Nečasem a dává mu do těla, jediný tohle ho mohlo slabocha dostat. Byli doby kdy jsem Nečase považoval za jednoho ze slušných, ale když mu ta hospodská zamávala frndou před ksichtem, prostě zblbnul, tak ho chytla za koule a drží ho za ně dál. To že si chtěl vrznout vedle, nemusel řešit tak drasticky, na to jsou profesionálky a dost na úrovni. Jo holt se někomu přejedl humr, tak se dal na sekačku za pětikorunu... asi tak bych to viděl.
    • Ona je sice laciná jako žena,ale levná určitě nebyla..
  • Je to k nevíře,jak může premiér takhle zblbnout.Až se to vyšetří celé,tak ještě budeme koukat.Nagyová je velké bezpečnostní riziko,být to jinde,zak už o ní neuslyšíme.
    • .
  • třeba by jí k popularitě pomohly fotky jako Buzkové
  • Bývá obvyklé, že zatímco hloupé a ošklivé dívky berou za vděk každého mužského, jen když nějakého mají, tak inteligentní krasavice běžně loví CHLAPY v pravém slova smyslu, alfa samce. Ani naše paní kantýnská (dokonce i s opsanou diplomovou prací na zaplacené soukromé škole), elegantní a oduševnělá paní Nagyová, nebyla vyjímkou, když ulovila DRSŇÁKA Nečase, což je doloženo na: https://www.youtube.com/watch?v=G3Hw4sR1kPg . Ať se naší elitě národa, ať už v podobě kantýnské Nagyové či tvrdému rafanovi Nečasovi i nadále daří!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit