-
nehezká,hloupá a ještě panovačná-smrtící kombinace.víc k této osobě není co dodat,nestojí mi za to abych nad její osobou ztrácel více času,snad jen tolik že kdyby stála co by stojan na kola raději si jej opřu o strom.holka,ty si nechej vytisknout kanalizační systém celé naší republiky a spolu s Nečasem tam můžete chodit ruku v ruce pokud máte ještě špetku sebereflexe a zdravého rozumu o čemž pochybuji už jen při pohledu na vás dva,no vy jste dvojka,Pat a Mat. *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
neurážej ty dva šikuly
-
tvrdost a hrubost jí kouká z očí. Asi si to Nečas zaslouží, když mohl tak ublížit své manželce. Věřím, že za čas bude moc vzpomínat. Ale dobře mu tak!
-
-
je to mrcha
-
Je To N U L A!
-
Čupko!! Zlodějska´´Nepotrestana BĚHNO!!! *1* *1* *1*
-
Nagyová toho má dost za sebou,i na uřadu vlády se o ní říkalo,že kdyby ty ptácí,co tam měla,měli přeletět,bude tři dny tma.Ale já ji Nečasovi přeji,je to za trest.
-
V životopise chybí že na počátku pracovala jako obyčejná kantýnská v jednom nejmenovaném podniku ..kam až děvče se prosím vypracovalo.
To je kariéra. -
carevna
-
žadne česke soudy a zkorumpovane pravniky a mafianske podhoubi vyzivovat za nase dane ale okamzite deportovat do islamskeho statu
-
Peněz jako šlupek a stejně krade, bezpáteřní svině, ale jen jedna z mnoha, která stejně nebude potrestána. Jsme totiž v Čechách, kde politik a jeho okolí je téměř nedotknutelný. Desetimilionové majetky NELZE získat poctivou prací.
-
Přijde nečasová k doktorovi a povídá,pane doktore,strašně mě bolí na plicích!
Doktor odpoví,tak si každý večer dávejte na hruď drn!A to pomůže??
NE,ale aspoň si zvyknete na hlínu!!! *15* *15*