Přejít na výpis diskuzí

Jana Robbová

OSOBNOST 23.1.2009 
64 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velky talent,skoda ze ji tenkrat nikdo nepodrzel.Zasranej chlast!
  • Jana neměla děti.
  • Jak to, že o ní nebylo slyšet? Ale bylo! Skončila se zpíváním,pak ke konci života dělala servírku, pak onemocněla.
  • Jak to , že se o ní nemluvilo?? Znala jsem její kariéru od začátku až do jejího odchodu,,, mluvilo se o ní vždy, byla skvělá.
  • Jana Robbová byla strašně zajímavá zpěvačka.jednak svým hlasem jako zvon a také svým vzezřením. Byla maličké postavy, měla velké hnědé oči a byla k nepřehlédnutí.Jana Robbová byla živel. Ale neuměla žít.

Sbohem holčičko
    Vzpomínáme, Jano..
  • Andreo,reaguji na Tvou otazku,jestli mela Jana R. deti-myslim,ze ne,ze prave kvuli tomu,ze nemohla mit deti ,se trapila az do horkeho konce...je ji skoda,byla originalni a jedinecna... *9*
  • V 17 ti letech jsem měla od Jany Robbové nahranou převzatou píseň od Suzi Quatro Your mama won´t like me, kde píseň začínala slovy: " Já byla bláznivou a utrápenou,má máma tehdy mi říkala - Mé dítě bláznivé,tak nedůvěřivé,proč jsi včera večer tolik palakala..." Útržkama si vzpomínám na další slova... RF: "Je-li za tím ženská(ječení zpěvačky)...bude s tebou Amen..."
  • Měla jsem ji ráda-škoda,že už není mezi námi.
  • Po dlouhé době opět hudební zážitek a vzpomínka na Paní zpěvačku *4*
  • Moje dětství...
  • Jana měla nádherný silný hlas, Sláva za to,že si ho mohu poslechnout z CD,keré mám.Je škoda,že není mezi námi.
  • Opravdu nádherný hlásek
  • skvělá.Nechápu jak mohla zmizet zapomenuta.Opravdu škoda že nemáme více materialu
  • byla skvělá moc jsem jí měla ráda
  • Jaké máš materialy, doplním.Ivan
  • mos mě mrzí, že mám stále málo materiálů o této
    skvělé zpěvačce
  • Nesmrtelný hlas !
  • Ležím s horečkou, nemohu spát, tak koukám na ČT1, zaujala mě velmi mrňavá zpěvačka, nelenila jsem a zeptala se své tety, kdo je ta zpěvačka, ona mě řekla, že Jana Robbová, ale já ji neznala.
    Prý měla nádherný hlas, mohu to potvrdit, vyhledala jsem si materiály dostupné, skutečná hvězda !
    Nevím, když máme takové hlasové,,pokladničky", proč posloucháme ten humus!
  • Ležím s horečkou, nemohu spát, tak koukám na ČT1, zaujala mě velmi mrňavá zpěvačka, nelenila jsem a zeptala se své tety, kdo je ta zpěvačka, ona mě řekla, že Jana Robbová, ale já ji neznala.
    Prý měla nádherný hlas, mohu to potvrdit, vyhledala jsem si materiály dostupné, skutečná hvězda !
    Nevím, když máme takové hlasové,,pokladničky", proč posloucháme ten humus!
  • I mě to moc krásně pohladilo na duši,měla jsem jí moc ráda a hlavně na ni jsem čekala u telky.Všechny fanoušky tímto zdravím,byla opravdu suprová

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit