Přejít na výpis diskuzí

Jana Robbová

OSOBNOST 23.1.2009 
64 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Jana Robbová

Film se jmenoval BULDOCI A TŘEŠNĚ.
    Více zde (ale na Robbiovou ve výčtu herců zapomněli):
    http://www.csfd.cz/fi lm/4222-buldoci-a-tresne/
  • Re: Re: Re: Re: Jana Robbová

toulky
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jana Robbová

Ahoj velice me mrzí, že ti co vydali návštěvní dny Šimka a Grossmanna vynechali na DVD Janu robbovou s její písní sopka . Místo toho tam nacpali Urbánkovou , která je na všech DVD pečená vařená, ale Janu vynechají a to i v bonuse na DVD, posledním představení Grossmanna , kam jí teda na začátek mohli dát. Takto zapřít a zazdít naše největší umělce to dovede jen český národ.
  • Re:

Ta píseň se jmenuje Sopka a můžeš si ji stáhnout na ulož to, i celé album. Zdravím Ivan
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jana Robbová

ten Jindra je v.l, co ?

Škoda, že jste v tom nepokračoval, měl by jste určitě ještě krásnější zážitky na ní. Ve kterém roce to bylo??

jo, to jsi utekl, protože jsi neměl na taxi
    ,jít pěšo až na čtýru, to se nechtělo :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • Jsem o málo mladší,než byla Jana.

Dobrý den,nedávno byl v bedně pořad Ze Soboty na Šimka a tam právě Jana zpívala.Mám nádherné období volna okolo těch svátků,tak hledám.Našel jsem hromadu jejích písní na "jutubku",no nádhera,slzy tekly proudem,potom i slivovice,tak stále vzpomínám,měl jsem a vlastně pořád ji mám moc rád. *4*
  • Re: Re: Re: Jana Robbová

Já jsem se s Janou Robbovou náhodně seznámil v baru v Hybernské ul.Musím říci, že chlastala první ligu.Když jsme vyšli před bar, ptala se, jestli pojedeme ke mně ale já jsem zbaběle utekl.
  • "Jsem pisen tva..."

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte či nemáte nějaký odkaz na písničku, která začíná těmito slovy "Jsem píseň tvá, právě ta, která na tvůj práh zas po létech přilétá..."
    Předem děkuji. Zdraví koza

Snad se nemýlím, že jsou to se sto procentní jistotou TOULKY *3*

Dnes na radiu hráli nějakou písničku
    s Gottem ,můřete napsat, jak se jmenuje?
    Děkuji *3*
  • Re: Jana Robbová

Vážená paní Sadílková,

nevlastníte nějaké Janiny nahrávky ze Semaforu i z koncertů s Bacily?

Zdraví
    Jirka

Vážený pane Hájku,

už jste zjistil název toho filmu? Také by mě to zajímalo. Byl jsem a stále jsem fanda jejího úžasného hlasu.
    Sháním nahrávky z jejích koncertů. Nemáte?

Zdraví
    Jirka

Dobrý den,

mohl byste poskytnout Janiny fotografie?

Byl jsem a stále jsem velký fanda jejího

úžasného hlasu.

Zdraví
    Jirka

jezdil tam s váma CHelsie? Napište!

Mám nějaké fotky,s věnováním a Janiným podpisem. Fotil jsem jí na koncertech, protože to byla moje platonická láska. Jo, hezké vpomínky.
  • Re: Janička

Jirko,má Jana děti? Víš o ni něco víc? Díky

Zdravíme,jesti to bylo ten týden(Benátská noc-na parníku)vzpomínáme také Pepino

Vzpomínku na Janinu z Braníku mám neopakovatelnou,na dovolené na Máchově jezeře,kde jsme stanovali,jsme na pláži hráli kostky s Janinou o velkého panáka rumu,na sluníčku 30 stupňů,rozpálená pláž a parta mladých lidí,která se uměla bavit.Kvečerou jsme leželi na pláži ,jak zakousaný králíci,slunce nás spálilo tak silně,že druhý den jsme se nemohli ani obléknout,celý den jsme prozpívali a chladili vnitřně pivem,kde jsou ty časy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit