-
Souznitel v dnu narození.
Zdravím pani herečku Janu Štěpánkovou. Jak se daří? Mohl bych se zeptat v divadle, ale nechci být obtížný a s časem jsme také na štíru. Navíc nejsem z Prahy. Já jsem se letos setkal s Váma 13.5 2009 v Praze před divadlem a vyfotografoval se. Nevím, zda si to pamatujete, jsem souznitel v dnu narození Kamil. Letos jsem se setkal několikrát s Hanou Zagorovou a také 9.10 2009 v Plzni s Richardem Mullerem, který se se mnou také setkal a také vyfotografoval. Mám tedy v bytě na stěně vyfocené čtyři osobnosti narozené 6.září. Zoru Jandovou, Hanu Zagorovou, Richarda Mullera a Vás. Přeju Vám hodně zdraví do budoucna, ale cukety nejím. Zdraví Kamil *14* -
Z Bělaruska!
Vážená pani Jano Štěpánková! Poprve promin'te špatnou češtinu. Jsem z Bělaruska. Jsem lekař. Nemocnice na kraji města je pro mě jeden s krásných čěských filmú a doktorka Dana Kralová je pro mě nejlepší a nejkrásnější doktorka! Děkuji Vam mockrat! -
Dík
Děkuji Vám paní Štěpánková za Vaše krásné herecké výkony, které nikdy nezklamou. Chci se Vám přiznat, velmi obdivuji Vaši krásu a šarm. Je pro mne radost Vás potkávat v centru Prahy. Ještě jednou díky.
S pozdravem Váš tajný obdivovatel. -
Přáníčko
Přeji Ván Janičko vše nejlepší k narozeninám . Honě zdravíčka ,štěstíčka ,lásky a hlavě krásné role. Maruš -
Vše nej
K Vašim dnešním narozeninám přeji vše nej.Hlavně hodně zdraví, štěstí, pohody. Monika -
Všetko naj...
Milá Jana Štěpánková!
K dnešným narodeninám Vám prajem veľa zdravia,šťastia a úspechov.Všetko dobré.S pozdravom Sylvia -
Také děkuji
nevím, co napsat víc, ani jsem vás nikdy nepotkal, ani neviděl hrát v divadle. Neviděl jsem v divadle hrát spoustu herců - a přesto právě u vaší osoby to vnímám s pocitem, že jsem tím přišel o hodně. -
Díky za to, že jste!
Jsem již pamětník(53), ale moc si toho nepamatuji. Vaše herecké výkony však ano. Ty jsou nezapomenutelné. Též Vám děkuji za knihu o cuketách. Mám 2 děti z DD a ty Vaše recepty prostě milují. Čekají na první cuketu a už běží s kuchařkou a škemrají. Prostě jste úžasná paní ve všech ohledech. Děkuji, za vše krásné, co z Vás vyzařuje. -
Nebudete mi věřit
Asi mi to nebudete věřit ale já se jmenuji úplně stejně jako Vy.Taky jsem Jana Štěpánková..Z druhé strany republiky(Olomoucký kraj)..Staršně ráda se podívám na film či seriál ve kterám jste hlála/hrajete.Jsem ráda že se jemnuji tsejně.. *14* -
Společné focení.
Vážená Jano Štěpánková.
Děkuji Vám za společné focení dnes večer před divadlem Na Jizerce. Společné fotografie jsem některé poslal do divadla e-mailem. Zdraví Váš souznitel v dnu narození Kamil. *4* *4* *4*