Přejít na výpis diskuzí

Jana Štěpánková

OSOBNOST 31.12.2006 
20 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Svátek Jana.

Vše nej k svátku přeje Kamil. *4* *4* *4*
  • Stejný den narození.

Vážená paní Jano Štěpánková. Nyní právě končí v televizi třetí řada Nemocnice na kraji města. Nevím však, jestli budete číst tato slova, ale chtěl jsem Vám napsat, že nejen je spousta lidí co se stejně jmenují, ale také 6. září slaví stejný den narození, což je můj případ. Už jsem se setkal se ženami jako je Zora Jandová a Hana Zagorová, které jsou narozeny v tento den. Svámi bych se také rád někdy setkal, pokud budete mít zajem, nebo Vás s tím nebudu obtěžovat. Děkuji Kamil Točík z Ústí nad Labem
  • Prání k narozeninám.

Vážená pani Jano Štěpánková.
    Přeji Vám mnoho zdraví a štěstí k Vaším kulatinám. Já mám tento den také kulatiny, ale né takové jako vy. Jsem přesně o 35 let mladší. Brala by jste ty roky?? Jinak děkuji za focení z 13.5 2009. Tento den budu v Petřkovicích na Ostravsku u rodného baráčku Hany Zagorové. Zdraví Vás souznitel v dnu narození Kamil *14* *14* *14*
  • PANÍ HEREČKA

Na rozdíl od jejího bratra Martina,kolegyně Jiřiny Bohdalové,Zdeňky Hadrbolcové a dnes už musím říct i Jiřiny Jiráskové,to je PANÍ HEREČKA,stejně jako Jana Hlaváčová a Iva Janžurová. Nemluvím o jejím bratru Petrovi Štěpánkovi,který je také skvělý herec. Mají to oba v krvi po svých předcích-hlavně po svém otci Zdeňkovi Štěpánkovi. *1* *1*
  • nedávno psal Blesk o zdravotním stavu p. Jany a zmínil v té souvislosti "PROKLETÍ" nad rodinou Štěpánkových, protože mnozí členové zemřeli na nemoci plic. Překvapilo mě, že redaktoři bulváru dokonce dokážou nazývat věci pravými jmény. ALe zřejmě si to vlastně ani neuvědomují. Prostě jen použili nějaký výraz (prokletí), protože "se to tak říká". ALE ona je to "náhodou" velice přesná pravda!!! Otázkou však je, zda zůstane jen u správného názvosloví, nebo s tím lidé, kterých se to týká, vůbec hodlají něco dělat!! COŽ takhle zlomit to prokletí nad rodinou Štěpánkových, zvrátit situaci p. Jany a dát prostor konkurenci bezradných lékařů????? TO je jen malý začátek ..!!
  • Je to velká herečka, ale její dnešní vystoupení proti počtu komunistů v ps mě naštvalo, celá vaše rodina se za komunistů těšila spoustě rolí a teď vám vadí pár většinou slušných komunistů v ps? Upozorňuji, že jsem nebyla a nejsem členkou této strany
  • Letos bude mít herečka Jana Štěpánková 6.září neuvěřitelných osmdesát let. Zdraví ji souznitel v dnu narození Kamil
  • Hkuboce smekám!!! *6*
  • Přeji Vám, paní Jano, vše dobré k dnešním narozeninám. Ať se Vám ve všem daří. :-)
  • Jana Štěpánková

Milá paní Jano
    Blahopřeji Vám k Vaším dnešním narozeninám.
    Přeji hodně štěstí,zdraví. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit