-
I love...
Zbožnuju její písničku Feedback *14* *14*
I ten svělej klip!! *14* *4* -
NO JOoo
tak to dopadá když někdo využije slávy svého bratra.. má hlas jen 3 oktávy.. což má skoro každý druhý *8* -
-
Re: NO JOoo
...hlavne ty..
-
-
.......
*14* BLACK CAT *14* SCREAM *14* JUST A LITTLE WHILE *14* I GET SO LONELY *14* TOGETHER AGAIN *14* Každopádně nééééééééééééj písničky!!!..I love you Janet *14* *14* *14* *15* -
NIC MOC, TEDA
Madonna mi příjde lepší... navíc janet je hnusná jak noc.. ale nezpívá špatně *13* tímhle nechci nikoho urazit ..je to čistě můj názor -
-
Re: NIC MOC, TEDA
nechces urazit, ale urazils..hnusna?? a v kterych castech? je hezka, daj si cocky.. -
já Janet miluju ale nemyslím si že Madonna neumí tančit a navíc není škaredá jsou dobrý obě stejně bych řekl *3* -
-
Re: Re: NIC MOC, TEDA
Madonna je divná, Janet je skvělá, ale Michael je nejlepší! ;-) Janet je fakt super, moc se mi líbí ten klip Scream, tak jim to fakt spolu sedne...njn bráška a mladší sestřička *3*
-
-
a nechtěj mě nasrat.....Janet je nejky zpěvačka!!!!!MILUJU JI *14* *14* *14* -
Janet je nádherná a je hezčí než Madonna!!!a tak líp tancuje!!!!..Prostě Janet je skvělá a překrásná za to ta baba Madonna???..Ty její tance se na ní vůbec nehodí!!!MŮJ NÁZOR!!(blbečku z domečku)!!!!!!!!!!! *16* -
Janet je krásná.
A je strašně moc hodná!
Miluju jííí *14*
-
-
ioi
Janet je neej miluju těěě *14* *14* -
JANET
Ta je tak suprovááááááááá a je tak cool!!!Pstě Janet MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMR!! !♥FOREVER♥i s Majkííííííííím♥♥♥ *15* *15* *14* *14* -
písnička
hej slyšel někdo z vás tu novou písničku od JANET??tu MAKE ME ??Ta je Bombastická a je tam trošku slyšet od MJ to DONT STOP TIL GET ENOUGH -
DVD
Dnes jsem si koupila set dvou DVD Janet jen za stovku.Janet je úžasná ted můžu tančit podle ní *14* *14* -
janet
janet prostě best!! jako SCREAM nejlepší!!! *14* -
-
Re: janet
Přesně tak SCREAM FOREVER
-
-
Janet
Miluju její hlas hlavně v Scream strašně jí to tam s MJ sluší oba jsou prostě BEST FOREVER *14*