-
Janetkaaaaaaaa!!!!
Janetkaaaaaaaa je supeeeeeeeeer ale majkí je pstěěěěěěěě besssssssssst ale miluju obaaaaaaaaaaaaaa!!! *14* *14* *14* -
je to pravda?
hej je to pravda že janet končí s karierou jestli jo tak si tohle janet přečti
opovaž se skončit poslouchan tvoje písničky a pouštím si i klipy jakom jsou AGAIN nebo ALL FOR YOU a další prosím nedelej to
dont do it please you are good singer
SURE i listen you your music bye
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Janet
Jaaaaaaaaaneeeeeeeeet je super stejně jako Michael! *14* *14* *15* -
Janet I LOVE YOU
Miluju Janet stejně jako Michaela. Je to svkělá a hodná osoba. Má super písničky a klipy. S Michaelem se měli strašně rádi. Moooc se mi líbí jejich písnička a klip Scream *14* tady ty 2 mám nejradši. Jsou úúúžasní.
I ♥ MICHAEL
I ♥ JANET
I ♥ MUSIC & DANCE
♥ FOREVER ♥ -
Ahoj
Janet je taky super, je moc krásná na svůj věk. *3* Kdyby v jejím věku vypadali všichni tak jako ona *4* Měli se s Michaelem moooc rádi a myslím, že jí Micky moooc chybí *9* -
JANET
Miluji ji stejně jako Madonnu,ale hlavně to ani jedné neříkejte...Zmlátili by mě jak psa..... *15* *15* *15* -
janet
Janeeeeetka je mujeee nej zpevačka ale nejraaaaaaaaaadší mám mišuuuuuuuuu!!!! *14* -
První český blog o JJ
Navštivte první český blog o Janet Jackson na adrese www.janet-jackson.blognboard.com *4* -
Byla to sestra...
..krále popu! -
-
Re: Byla to sestra...
A MY TO ASI NEVÍME!!! *15* -
Re: Byla to sestra...
byla ??!! ona je jeho sestra... navždycky!!!
:-)
-
-
příživnice
Tahle dáma se proslavila svým jménem a odhaleným ňadrem. Možná je lepší herečka než zpěvačka, ale to co předvedla na pohřbu Michaela... nemám slov -
-
Re: příživnice
a co předvedla?
-