Přejít na výpis diskuzí

Heidi Janků

OSOBNOST 18.1.2008 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začátky

Zdravím Vás všechny.Jelikož jsem se toho nikde nedopídil zajímalo by mne kdo Heidi učil zpívat kdo ji připravoval na souteže. Díky moc za odpovědi. *8*
  • Děkuji za focení před mýma kulatinama Heidi.

Děkuji moc Heidi za focení dnes v Mostě v obchodním centru. Za pár dní budu mít kulatiny. Zdraví Vás Kamil z Ústí nad Labem, souznitel Haničky Zagorové. Máme stejný den narozeniny. 6.září. *4* *4* *4*
  • dominikciz

koncert

já jsem byl na koncertě Heidi Janků
    bylo to super *3*
  • Stejný den narození.

Můj bratranec a kámoš z dráhy mají stejný den narození jako Heidy. Kamoš Franta Kraft se s Heidy už setkal, ale bratranec René Šimák z Nové Vsi ještě né. Dnes vyšla Heidy Janků v časopise Cargo ČD. Je k dostání na nádražích. Zdraví Kamil *4* *4* *4*
  • NEPOSLUSNE TENISKY

JA VIM ZE NEPOSLUSNE TENISKY ZPIVA LUCIE BILA ALE KDYSI JI NAZPIVALA HEIDY JANKU
  • Re: dotaz

To si nějak popletla,tady neni Lucka Bílá! *1*
  • Ahojko

Haidi je veľmi dobrá a mna sa páči aj ako žena *14* *14*
  • Re: dotaz

*7*nenazpívala to náhodou Lucka Bílá? *7*
  • dotaz

ahoj chtela bych vedet kdy haedi poprve nazpivala neposlusne tenisky diky *3*
  • písničky

ahojky chtěla bych vás poprosit o písničku od Heidi Janků-Když kovboj spí já to nemůžu nikde najít předem moc děkuju.Jestli ji najdete tak mi ji pošlete bud na mail katerinaslezackova@centrum.cz nebo na icq 353-024-448 *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit