-
Uz vim asi
tak uz jsem na to prisel u jedny slecny je diskuse,ze prej chodi s jardou a to je ona ,ktera s nim byla na tom draculovi...Jarda umí:-Dosobnosti.cz/nicole-novotna. php -
Re: Re: Re: Re: srandu?
No prave,že jsem ho videl ted ve ctvrtek a slecna byla mensi,ale byla uplna blondynka a meliry myslim nemela.Vim,ze mela modre saty:-)Tak ja nevim asi nemluvime o te same.Tak to je teda frajer ,ze to ma takhle naporcovane,nevim ,ale tim padem ma i stesti ta jeho slecna vypadala nejlip a navic byli fakt roztomily porad se tam chychotali a hezky no..Tak je ma hezky rozdeleny..:D -
Re: Re: Re: srandu?
Ale jestli jich má víc, tak to mně pěkne sere, tak to jsem se v něm splatl.... v tom případě je jako každý jiný fotbalista.... žádná výjimka.... *5* *8* -
Re: Re: Re: srandu?
Taková menší slečna, měla melír na hlavě....hezká byla.... já se tam s ním na baru bavil a ona pro něj došla že už má jít domu........ Kdy jsi ho potkal na muzikálu? no asi jich má víc a neví kterou dřív..... *1* -
Re: Re: srandu?
tak koukam,ze bud Jarda ma vic pritelkyn nebo mluvime o té same,jak vypadala ta baba jeho?je to divny vsude o nem pisou ,ze pritelkyni nema -
jachym
no ja ho tedka potkal v divadle byl s krasnou blondynkou na draculovi.Meli sme k sobe docela dobre furt se spolu tam necemu chychotali. -
Re: srandu?
a máte někdo fotku té jeho údajné přítelkyně? řeknu vám jesli to byla ona.... -
Re: srandu?
Je to fakt trapný, jeho číslo dávat na net.... *7* na začátku dubna jsem potkal Járu v Infinity a seděl tam u stolu s nějakou krásnou blondýnou a nějakou partičkou lidiček a seklo jim to společně, vypadal vedle ní šťastně.... Přál bych mu aby mu to vyšlo.... třeba i to mimčo....byl by to pár k pohledání..... *1* -
srandu?
no to bych nerekla,tady nekdo ze sebe dela idiota,ze dava na internet jeho cislo(i kdyby nebylo jeho)tak je to inteligence hrozna..Doufam,ze ČERNÝ je normalní a nebude se schazet s nakou fanynkou:-DJinak ti moc dekujem za to cislo,,urcite mu napisu a urcite se s nim moc rada sejdu:-DMyslim,ze staci zajit na slavii,nebo do ambiete tam travi moc casu:-D -
Re: cislo
tady si dela nekdo z chudaku ubohych fanynek celkem slusnou srandicku *1* *1* *1* -
cislo
tady mate na jardu cislo, ale prosim nerikejte, ze odtud dekuji a preji Vam at to nake z Vas vyjde.jinak nebojte poznate, ze je to on, protoze se s Vama bude chtit hned sejit 608859997 *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Myslim,ze nemas proc se tady rozcilovat.Pokud vim tak se tady resi vsechno jak jeho manzelka tak i jeho cislo.Kazdej tu proste vyjadruje svuj nazor!A urcite ti nikdo z nas nebereme to,ze je fajn!Ja osobne jsem ho videla parkrat,ale nikdy jsem s nim nemluvila.Takze verim,ze muze bejt ok.Tak se tu prosim neohanej tim,ze ho znas,protoze nekdo ho muze znat lip jak ty a rekne stejne,ze je debil..to co tady probiha jsou jen fanynky,ktery by ho chtely poznat..A z toho vznikaj drby,protoze nekdo napise,ze je zenatej a ze ma pritelkyni,druhej napise,ze hleda tu pravou a ze s tou Nicol uz neni a treti napise,ze je devkar tak se nediv,ze se toho vsichni chytaj!!!;) -
Re: Re: Re: Re: ??
treba proto, ze ho znam...a docela me nasrala tahle diskuze tady... nevim, proc si ho berete do huby nekteri... nebudu vam nic vnucovat, ale kdyz neznate, tak nesudtee. to, ze nekdo vypada jako model jeste neznamena, ze se tak chova a je to debil... -
Re: Re: Re: ??
jak vis,ze ho podvadela??Jarda taky nebude svatej.... -
Re: Re: ??
zenaty byl no a udelal dobre, ze se rozvedl, kdyz je jeho ex blbka, co ho podvadela a nechala, krava -
lol
no pokud to jsi opravdu ty,coz silne pochybuju tak tady tu pravou asi nenajdes *14* tady mas jen fanynky jdi ji hledat radsi do teska *3* je tezky najit holka,ktera te ma rada a neyajima ji co delas -
adrianka
tak to jo hledej tu pravou..a to proc..nebyla ta prava *13* -
Re: adrianka
hledam tu pravou proto sem se rozvedl a s Nicol uz nejsem *9* moje cislo zacina 608.... -
adrianka
hele a jarku tedaaa kdo je Nicole Novotna?sver se nam a co manzelka:-D -
lollllll
hahah jasne ze se radi sejden a jak nam dokazes,ze si to ty?:-))