-
Dobrý den pane Dušek,
bohuřel nevím, zda na tyto stránky chodíte, tak je to z mé strany výstřel naslepo. S lidmi z firmy jsme shlédli Vaše představení Čtyři dohody v divadle Na Lávce a musím říci, obrovské nadšení. Mám shlédnuty Vaše přednášky a spoustu od Vás používám i ve svých. Jsem takový zloděj myšlenek, ale pouštět ty myšlenky dál je neodolatelné.
Ptal jsem se vedoucích, koho by chtěli navštívit na přednášce a jednohlasně jste byl zvolen Vy. Mám tedy otázku, zda by bylo možné Vaši přednášku navštívit ve větším množství lidí - pokud budete z organizačních důvodů někdy v jižních čechách, nebo dokonce, zda byste někdy při návštěvě jižních čech nezůstal naším hostem a udělal přednášku v našich kancelářích, či jakýhkoli jiných prostorách v rámci města České Budějovice. Samozřejmě mým vítaným hostem jste kdykoli.
S pozdravem Jan Votruba 602470661 jan.votruba@ovbmail.cz -
kontakt na pana Duška
Zdravím všechny, nemá někdo prosím kontakt přímo na pana Duška. Chtěl jsem mu napsat sem, ale je tu málo prostoru (delší příspěvek to nebere) díky J.M. -
Velký dík a můj obdiv.
Dobrý den pane Dušek,
z dřívější obdivovatelky Vašeho hereckého umění se ze mně stala stala zároveň i spřízněná duše s Vaším pochopením podstaty našeho bytí.Při sledování ukázky z dokumentu.."Když kámen mluví" jsem vnitřně jásala při Vašich úvahách a prožívala jsem krásné pocity z toho, že slyším krásného člověka, který poznal a pochopil a dokáže toto předávat dál úžasnou formou.
DĚKUJI MOOOC.
Jitka
PS:Těším se na setkání s Vámi na "Čtyřech dohodách v Praze".Přestože jsou tato představení beznadějně vyprodána,což je nádherné, věřím, že mi lístek příjde.
Jitka -
Amazonie
Dobrý den pane Dušku,
přávě se dívám na vás a Wiliama Politkoviče o Amazonii.
Příspěvek nijak významě nevypovídá o politickém stavu v Peru. Vzhledem k tomu, že se téma kácení pralesa v záznamu s peruánci nijak neřeší, pochybuji o tom, že jsou o situaci informovaní, nejspíš v jejich zájmu, aby také nepřišli o život, že?
Byla bych ráda, kdyby někdo s mozkem věděl, že dva roky starou situaci v Peru významě zlešil Stanislav Penc, který to řešil přes peruánskou ambasádu a české politiky.
Jestli by nebylo možné, aby byl tento muž více informován o tom, co se v Peru děje?
www.kozy.cz
StanislavPenc@ volny.cz
http://blog.aktualne.cz/b logy/stanislav-penc.php
Děkuju moc Jíťa -
VODA
Dobry den pan Dusek. Sdielam s Vami Vase nazory na zivot. Videl som jednu Vasu prednasku na nete, kde ste sa vyjadril aj o vode, pitie destilky. Ono ta destilka nieje nutna podmienka. Voda sa zrodi bud z ladu alebo z pary.(prejde do kvapalnehoskupenstva). Novozistena skutocnost je, ze voda polymerizuje, a to hned od zrodu(vytvara nieco ako tekute kristaly). ale zaroven aj rozpusta rozne veci(kamen aj sklo). Polymerizacia je silnejsia vazba ako rozpustanie, a tak po nejakom case(je to zavisle aj od teploty) voda prestane rozpustat a zacne samovolne vylucovat co rozpustila, co je pre zivocichov mimoriadne nebezpecne. (pricina kornatenia tepien a roznych kamenov a artritid) . Takze ked vodu, tak premrazenu, alebo rannu rosu. Klasicky destilovana voda je uz skoro cela spolymerizovana, nakolko pri kondenzacii presla vysokou teplotou (je potrebne ju premrazit). Dokonca vyraznejsi efekt moze mat obycajna voda len premrazena ako destilka vysokej cistoty. Podrobnejsie info najdete v diskusii na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=2061 . Su tam aj velmi zaujimave odkazy na linky a aj filmy o vode. S pozdravom Daniel. -
mluvící kámen
díky že pomáháte otevřít oči této společnocti díky :) -
Mluvící kámen
Dobrý den, pane Dušek, včera jsem viděla vaše DVD Kámen, který mluví.
Chtěla bych vám poděkovat za tento počin, věřím, že osvěty, která pomáhá člověku jít stále víc k sobě, není nikdy dost.
S láskou a úctou Markéta Plíšková -
prosba o radu
Dobrý den pane Dušku,
viděla jsem Vaše představení 4 dohody loni v Nové Pace. Kromě toho, že se mi moc líbilo a sousnělo s tím, co učím rodiče s dětmi, jsem byla fascinována Vaší energií a podáním. O to více, když jsem se od své kamarádky, spolumajitelky penzionu Novopacké sklepy dozvěděla, že držíte půst. Držím ho teď také, 6.den a potřebuji radu. Vše dobře zvládám, ale chybí mi energie. A vy jste tam skákal a i jinak podal výborný výkon. Chtěla bych držet půst déle, ale potřebuji normálně fungovat (mám 2 malé děti a práci). Dokážu si představit, že v určitém okamžiku se dá napojit na jiné zdroje energie, ale nedaří se mi to v každodenním životě. Tak mi napadl tento poněkud "zoufalý" krok, požádat o radu právě Vás. Velmi Vás zdravím. Blanka -
obdiv?
Vážený pane Dušek. Jsme s manželkou vaši obdivovatelé. Viděli jsme vaše představení „Čtyři dohody“ a poslouchali jsme vaše stejnojmenná CD. Je to nádherné, nádherně podané a srozumitelné. Asi i proto, že moudrost, kterou předáváte, asi sám i žijete. Ale proč vám píši. Jsme s manželkou léčitelé, ne klasičtí, pracující s energií, jsme léčitelé pracující s moudrostí. Léčíme především vztahy, ale pokud léčíte vztahy, vždy se uzdravují i nemoci. Nemoci i vztahy léčíme stejně.
Myslíme, že bychom vás mohli dále inspirovat, možná vaše poznání prohloubit. Abyste si o nás udělal obraz, můžete si třeba přečíst článek na našich stránkách http://www.leceni-zivota.wz.cz/index.php?id=1012&art=40. Jinak vám přejeme ve vašem životě a práci hodně úspěchů a radosti. -
pochvala
milý Jaroslave, zastavil jsem se v červenci ve Tvém hliněném domě,kde jsem byl srdečně přijat Tvou strážnou vílou a bylo mi umožněno se podívat i dovnitř.klobou dolu super dílo.držím palce na Tvé cestě životem a to jak pozemské,tak té"nadpozemské" *3* *3* *3*