-
pane slávik všechno nejlepší k narozeninám
-
http://www.facebook.com/pages/Jaro-Slávik-official-fan-page/166913366669759?sk=info
-
nepoznám ho veľmi dobre, ale zaujal ma svojim výzorom.. má v sebe niečo neznáme, čím ženy isto priťahuje :) *14*
-
"herec" pro pány nic víc ! *6*
-
Na svůj věk poněkud vyžilý, ramena nic moc,nejvíc svalů kolem pusy - trochu (víc)pokory a úcty k člověku by Vám, pane Sláviku, neuškodilo!
Chovat se jako Vy není žádné umění. Jsem mladší než Vy, přesto to na mě nezabírá. Možná na ty náctileté a to je dost nízká laťka... -
Je pravda že je celkem hezký a úspěšný muž.Ale když si porovnate že je starý jako Martin Pytzorauš (nevim jak se to píše) jak moderuje ČSMT tak mi příjde o proti Slávikovi odost mladší... *1* ale jsou oba dorýýý (beru věk podle toho co píšou tady na osobnostech ikdyž je Jarovi možná 36 jak to tady někdo říká fakt nevim.)
-
Proč se mu v česko-slovensko má talent nelíbí nikdo?
-
-
Nekteri lidi se mu libi kdyz je to vazne talent chce posilat dal jen talenty a ne lidi kteri slyseli ze je soutez tak se stavi
-
-
Jaro je neeeeej *14* *14* *14* *14*
-
-
Přesně tak
-
Přesně tak
-
pravdaa
-
-
jaro je fakt hustej,nejdřív se andree omluví(andrea je jeho žena)a pak osahává gábinu. *1* *1* *1* *1* *1*
-
Járo vám nepomůže žádná údajná nová "milenka" v tisku. Jste jasný homosexuál tak to konečně přiznejte budete šťastnější najdete si hezkého muže a budete žít v pravé lásce *4*