-
Re: Re: veronica mars
no tobě určitě ne ......ale jak je vidět tak tě to zajímá když na to reaguješ...ty velká holko *1* -
Re: veronica mars
A KOMU TO CPES? *3* *13* *5* -
veronica mars
ahojky jak se máte...koukám že se tu nějaká holka či holky.....snaží dokázat že už sou velký *3* ....no nic dopřejme jim to *1* .Já sem se právě dodívala na první díl třetí řady veronici mars !!a fakt hustý...škoda že nova nenakoupila další díly. -
gool!!!
*1* *1* *1* no to sem přesně plánovala !!díky!!!!!!!lulu koková!!!!!díky!!!!!skočila si mi přesně na špek sem ráda!!že tě seru!!! *1* *1* to je ta nejlepší zpráva jak ty na nás tak mi na tebe *1* *1* měj se hezky a utop se v těch tvejch sprostárnách!!já dosáhla čeho sem chtěla *1* ps:proč píšeš za mě to si klesla tak hluboko!! *1* *1* SBOHEM TY BLBKO *1* *1* -
omluva
Omlouvám se všem za to jak mluvíme my za to nemůžeme sme blbý od přírody *9* -
Hnusnej rypous
Ahoj Jasoni!!! *3* *1* *8* *15* -
Petice!!
Prosím všechny kdo nesouhlasí s koki a lulu at napíší!!!!......KIŠUDIŠU!!!... ...věřte!!!fungujeto!!!!v dávných časech to působilo na démony *16* ..................věřte mi !!! *4* a nezapomente kišudišu!!!!! -
.........
pavlo!!bych se za tebe stiděla !!potom co tu předvádíš *9* -
duncan
a duncan se vam nelibi takovej sexy chlap jeho prezdivka je teddy bear *14* -
....
no sorry ale ne nejasný *1* ..ježíš to je fakt ..... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*.........alo jo pokračuj mě to baví koukám .....že můžu bejt ráda že se spolu už neba *1* -
paaaaa
tak já vám oznamuju že už sem psát nebudu,ne proto že by mě nějak rozhodilo co tu pišete, ale pro to že muj život je asi obsahlejši než koki či lulu a nemám tolik času se tu hadat s holkama co maj v jednom kuse nějaký pubertální výroky se snahou zvíšit si ego, kdyby semnou chtěl nikdo normálně mluvit jako inteligentni lidi tak mi napište na icq 313549276 a ostatnim ahoj...a spešl vzkaz pro koki, lulu a všechny jim podobný: měli by ste se vzpamatovat i vy máte na víc tu okecávat sprostě všechny příspěvky....držim vám palce aby ste se z ty puberty brzo dostaly.. -
Re: koki alulu
to sem přesně čekala že to bude nějaká ubožačka co si těma sprostejma slovama dokazuje to že je ¨drsná holčička¨... no at si to užije,jen je škoda že si to tu o ni nikdo nemysli,všem je jen pro smich -
ubozacky
Bože nechapu že to koki a lulu porad baví dávno víme že seš to ty pavlo a upřímně divim se že seš tak hloupa a myslíš si ze kdyš tady budeš pomlouvat Jasona že nás tim naštveš je pravda že s toho máme srandu protože já sem nikdy neviděla nikoho ubožejšího než si ty! Když sem píšeš ty sprostarny jenom tim dokazuješ svoji ubohost!!!!!!!!!!!!! *9* -
koki alulu
Ahoj všem vím kdo je koki a lulu!! o pavli už se bojíš nevim vo co se snažíš ale má me z tebe prdel!!!!!bože ty si fakt tak zoufalá *9* .....ale upřímně mám radost že tě jason tak žere *1* .....jo a to schazování bund a tašek v jídelně ......si magor!!! *9* -
..
Takže za prvý ......mě je jedno že urážíte Jasona .....já mám na něj vlastní názor *3* za druhý.....snažím se studovat .....něco dokázat abych se mohla odstěhovat z tohohle zapadákova!!k amíkům!!!! A bejt zazobaná!!!!a užívat si života!!!!a mimochodem od čeho sou rozvody!!!a když už v tý ámošce budu ....tak proč nenavštívit jasona?tam je to zcela běžné *3* ...ale to se krávám jako vy nikdy nemůže stát .......vy radši budete kidat hnůj *1* ,nebo chodit...za pětku *1*....za třetí mé jméno mi vybrali rodiče....to méno mám ráda....a jinak bych se ani jmenovat nechtěla!!a příde mi fakt hnusný že zacházíte až takhle daleko!víš už to že si dáš přezdívku koki nebo lulu ...ježíš ty si fakt divná......!!!!....a za čtvrtý!!!je vidět že si osamocená ,nikdo tě nechce *1* a tak se snažíš zabavit tím že na internetu zbaběle nadáváš!!protože kdyby si neměla mindrák....že si sama a že tě nikdo nechce ...tohle nadávání by tě ani nenapadlo *3* na to by si ani neměla čas *1* ps:lulu a koki vím že ste jedna a ta táž osoba *1* a chci ti říct že absolutně neumíš skládat básničky víš kdyby to mělo hlavu a patu a rýmovalo by se to tak by mě to i naštvalo ale tomu co si napsala sem se ze srdce smála *1* *1* *1* *1* -
grrrrrrrrr
a ještě něco Ajka je hezké méno !!!!! ty máš co říkat " Lulu" jak uplnej teplouš a co teprv " koki" to je jak z Night clubu!!!! *1* *1* *1* -
xxx
misulinka89 moje slova se vsim z tebou souhlasim *3* -
Jason Dohring
Ahoj všem,.taky se mi hrozně líbí jason dohring a nesouhlasim že je rypouš nebo co tu psali,vy asi nevíte co to slovo znamená,jo a příde mi hnusný tvrdit že ajka je hnusný méno!!!!tomu kdo to psal asi nedošlo že se tak menuje další část národa *1*a přitom koki je jak slepice tak fakt nevim kdo má trapný méno nebo přezdívku ale koki,lulu opravdu ste mě pobavili,a já myslela že takový krávi sou jenom u nás na škole,to je asi druh nějaký mentality *9* ....... *1* -
trapný,trapný,trapný
takže holky *1* všichni kdo tu tak ....sprostě mluvíte ......nelíbí se vám jason ......proč sem vůbec lezete?????a jak se můžete koukat na seriál a nelíbí se vám žádný z hlavních herců .......vy to asi v hlavičkách máte hodně pomotaný...jo a mimochodem......stim že koukáte na český trapárny ...mám pravdu *1* ...víte pro pravdu se člověk zlobí.......ale no jo vždyt ti čeští herci sou tak..tak ...sexy *1* .......a nevim proč se nám tu snažíte vnutit že je jason nějaká zrůda...dyt to je jenom na nás ...kdo bude náš oblíbený herec....nebo ne???mám se řídit podle nějaký koki nebo lulu????já mám podle vás trapný jméno ???chtěla bych vědět jak se menujete vy!!nebo spíš ty !!taková eva ,jana ,PAVLA!!!!,iveta,ingrit,alena atd....vždyt to sou krásný český jména ale ty máš asi hlavičku pomotanou.....víš je plno jinech seriálů a seriálovejch postav....běž se podívat na jiný blogy tam holky šílej tisíckrát víc než tady například po Boreanazovi nebo jo spike ten by stál za hřích ......víš přídeš mi jako nějaká stará pana kterou nikdo nechce a tak anonymně z ničeho nic uráží lidi na netu......upřímně lituju všech co tě znaj podle toho co píšeš kvůli takový blbosti nadáváš jak utržená ....to asi nadáváš každýmu......hele na tohle sou dobří psychouši.......mno a vzkaz rpo ostatní co tu ještě nadávají......asi máte nudnej život.......tak se jako koki a lulu snažíte nadávat ostatním....no dobrý ale nám nezbývá nic jinýho než se *1* *1* zasmát *15* -
jason dohring
co má bejt zas jako tohle?naky dve dilinky si tu hrajou na moc důležité!hele holky koumu tohle jako cpete?proč si radši nenajdete kamarády a nenadáváte jim?tady to nikoho nezajímá, ty vaše komplexy!je to ubohý a trapný!nás to nezajímá!je mi vás fakt líto!!nikdo vás nemá rád, tak tu ste furt a buzerujete!to je ale život na hovno!a už se těším na vaši odpověď, aspoň se projeví opět ta vaše skvělá inteligence!!!!no tak šup!co chytrýho z vás zas vyleze!!!fakt odpal jako!!!!