Přejít na výpis diskuzí

Jason Earles

OSOBNOST 30.6.2008 
187 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honey15

:-))

Holky ono mu je 23 - fakt se narodil r 1995 - našla sme to an spolehlyvý angl. stránce a přidala taky náký info do životopisu :))
    • Re: :-))

Jo:D....Narodil se 1995 a je mu 23:D:D...To nevim:D...Možná by sis to měla přepočítat...
    • cris.ronaldo

Re: :-))

hele honey15 kdyby se narodil v roce 1995 tak by mu bylo 13
    • Re: :-))

hele,kdyby se narodil v roce 1995,tak je mladší než já...já se narodila v r. 1991 a je mi 17,tak jak by jemu molho bejt 23-24? Když už napíšeš chybu,tak to oprav anebo se nauč počítat trubko :-D
      • honey15

Re: Re: :-))

tk sem se zmáčkla omylem 9 místo 8 tkže 1985 :))
      • Re: Re: :-))

Rok narozeni ma 1985 tak co porad resite,staci trochu zagooglovat, kde ste vzali takovej blabol ze je mu 31...Mimochodem proc to nejde opravit??
  • ....

mnoo....já taky netuším kde jste vzali 31....já teda všude na internetu viděla jenom 23 :-) ikdyž na to vůbec nevypadá.....tak ale zas to bude mít dobrý,až mu bude 60 bude vypadat na 50 *1*
  • lenca29

jacson

presto je to divny
  • xcv

Miluju ho!!!!!!!
  • No 36 asi težko *6*
  • -

AHOJ ALEX
    • Re: -

ahoj tyno *14* *14* *14* *14*
  • alusqa99

Fákt?!

Hele mu je 32?? To je nějáká blbost ne? Já se teda o něho moc nezajímám mě spíš zajímá Miley,Emily a Mitchel, ale neřekla bych ýe mu je 32 myslím si že je mladší a když už tak 22
    • Re: Fákt?!

Není mu 32... to ani nemůže.... hledala jsem všude možně a konečně jsem našla jeho pravý datum narození...
      26. dubna 1985...
  • ozs

není mu 32

hej lidi fakt mu není 32 koukněte na SerialZone.cz má tam profil *3*
  • tady

tady čtěte (no malé třináctileté holčičky se nic nedozví, ale ti co umá anglicky tak tady) ...

Birthday controversy

Earles' birth year has been the subject of conflicting reports. He was 29 years old in January 2007, according to USA Today, which corresponds to a birth year of 1977. However, Earles' résumé stated a birth date of April 26, 1985. Yet, a story in the Houston Chronicle in July 2007 stated that he was 19 years old. A story in the Associated Press in April 2009 stated that he was 32 on his birthday of April 26.
    • Re: tady

mě je třeba 13 a anglicky umim líp něž ty *1*
      • Re: Re: tady

mužeme se o tom hádat :)
        • veverka11223344

Re: Re: Re: tady

mě je taky 13 takže sklapni kolik je tobe 10?
  • cariba200

Týjo!!

Já jsem myslela že má tak 25!!!!To je tak starej!!!!!!!!!!!!??????????? *15* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit