Přejít na výpis diskuzí

Jason Earles

OSOBNOST 30.6.2008 
187 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vilda158

jason

vazne je mu 33???divne ze zacatku jsem si myslela ze je mu asi 20.porad je hodne pekny a hodne rostomili!!! *14*
  • Tomu není 31

Hej ale fakt to je pěkná kravina aby mu bylo 31 když hraje v hannah montaně 16 letého kluka.Ale je pravda ,že v bravu a popcornu psali o hannah a tak je taky že má 30 .To se mi zdálo jako Kravina a tak jsem se koukla na internet a všudeje že mu je dokonce 31 no není to absolutní kravina vždyt na to vůbec nevypadá aby mu bylo 31
    • Re: Tomu není 31

Víš co to si jen tak někdo tady vistřelí když když seš zaregistrovanej tak to můžeš změnit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    • Re: Tomu není 31

jeji otec ma 45 tak se mu jeji dcera narodila kdis mnel 15???? *7* *7* *7*
  • nemuze mu byt 31

to nemuze byt pravda vydyt on stezi vypada na patnact a zda se ze v tom serialu je trochu retardovany *3*
  • jason

ktera lamka proboha psala ten zivotopis??to neumite ani opsat datum narozeni ma tam bejt 85 a ne77
  • 36 to bych ani neřekla,ale nevadí nevypadá na to *1*
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám.
  • upe.crazy.aja

hem ja nevim

nevim fakt ale tady pisou taky 85 http://www.tvguide.com/celebrities/ jason-earles/242847

*7* *7* *7* *7*
  • lenca29

jacson

je to pravda ze mu je 31 a ne 24!!psali myslim ze v bravu arikala to kamoska..
  • ktp95

31??

31???to bych mu vazne nerekla!!!! *7* *7*
  • jasnéé

Jo jasné...ty vole mu je fagt 31?...vubec bych to nerejkla maximalně 20 ale přes 30?:D:D:Dnemůůůžu... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit