-
jason
vazne je mu 33???divne ze zacatku jsem si myslela ze je mu asi 20.porad je hodne pekny a hodne rostomili!!! *14* -
Tomu není 31
Hej ale fakt to je pěkná kravina aby mu bylo 31 když hraje v hannah montaně 16 letého kluka.Ale je pravda ,že v bravu a popcornu psali o hannah a tak je taky že má 30 .To se mi zdálo jako Kravina a tak jsem se koukla na internet a všudeje že mu je dokonce 31 no není to absolutní kravina vždyt na to vůbec nevypadá aby mu bylo 31 -
-
Re: Tomu není 31
Víš co to si jen tak někdo tady vistřelí když když seš zaregistrovanej tak to můžeš změnit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! -
Re: Tomu není 31
jeji otec ma 45 tak se mu jeji dcera narodila kdis mnel 15???? *7* *7* *7*
-
-
nemuze mu byt 31
to nemuze byt pravda vydyt on stezi vypada na patnact a zda se ze v tom serialu je trochu retardovany *3* -
jason
ktera lamka proboha psala ten zivotopis??to neumite ani opsat datum narozeni ma tam bejt 85 a ne77 -
36 to bych ani neřekla,ale nevadí nevypadá na to *1*
-
Všechno nejlepší k narozeninám.
-
hem ja nevim
nevim fakt ale tady pisou taky 85 http://www.tvguide.com/celebrities/ jason-earles/242847
*7* *7* *7* *7* -
jacson
je to pravda ze mu je 31 a ne 24!!psali myslim ze v bravu arikala to kamoska.. -
31??
31???to bych mu vazne nerekla!!!! *7* *7* -
jasnéé
Jo jasné...ty vole mu je fagt 31?...vubec bych to nerejkla maximalně 20 ale přes 30?:D:D:Dnemůůůžu... *13*