-
Už se těším na roli Aquamana! *14*
-
Všechno nejlepší k narozeninám . *14* *14* *14* *14*
-
Happy B-Day Jason!!!!! *1* *1* *1*
-
oficiální web
www.moremomoa.tumblr.com -
Ronon Dex
Ahoj všichni.Tak máme nový fanklub!Kdo zná filmografii Jasona Momoi tak zná i Ronona Dexe *3* Tak at je nás co nejvíce *4* -
filmografie
..tak koukám jak se nám krásně rozrůstá filmografie Jasona Momoi-super!Měla jsem možnost shlédnout první upoutávky na nový Jasonův seriál Game of Thrones a přesto,že je zde k nepoznání je opět sexy a bude se na co koukat!Čakají nás i první nahé zcény..fanynky si přijdou na své!Jako Khal Drogo je prostě k sežrání!První díl bude již v dubnu!!! *15* -
-
Re: filmografie
Už se těším! *14*
-
-
nazev skladby
Prosím mohl by mi někdo sdělit nazev skladby a jméno zpěváka z filmu Božská Lily děkuji *3* -
-
Re: nazev skladby
píseň se jmenuje "Feeling hot, hot, hot!"
-
-
filmografie
Zdravím všechny fandy Jasona Momoi!Nějak se mi nezdá soupis Jasonovi filmografie..Hlavně rok natočení seriálu Pobřežní hlídky-nebylo to náhodou v roce 1999?Mám pocit,že by Jasona Ioana těžko odehrál v roce 1989,když se narodil v roce 1979.. *1* No možná se pletu *7*
Myslím,že je to spíš tak nějak:
1999 Pobřežní hlídka - Jason Ioane
1999 Pobřežní hlídka:Havajská noc
2003 Božská Lily - Kala
2004 Rodinka na tripu - Navarro
2004 North Shore - Frankie Seau
2005 Hvězdná brána:Atlantida - Ronon Dex
2007 Pipeline
2009 The Game - Roman
2010 Game of Thrones - Khal Drogo
2011 Barbar Conan
Čus *3* *4* *5* Luci -
-
Můžu se zepta? v tom seriálu North Shore hraje Jason v celém seriálu nebo jen v nějakém konrétním díle? Jen abych si zbytečně nestahovala celej seriál:D Moc díky za odpověď. -
2011 Stargate Atlantis:Extinction *5*
-
-
taky jsem ho zahlédla v jedné z hlavních rolí v nějaké romantické blbině ( jak z pera Rosamund Pilcher *1* ). Tak jestli si někdo vzpomene na přesné tituly těchto děl, mohlo by se doplnit.
-
-
Re: filmografie?
pro lashana:tak ve filmu Andromeda Jason NEHRÁL!S hercem se kterým jsi si ho spletl(a) má společné jen dredy...A nehrál ani v žádné "romantické blbině od Pilcher"jak uvádíš...Celá jeho filmografie je uvedená viz.11.08.2010! -
-
Re: Re: filmografie?
díky za info, ta romantická blbina je Tempted (Božská Lily)
-
-
-
ronon a SGA
muj nejlepsi serial vsech dob je stargate sg-1 ale po tom co sem vcera dokoukal posledni dil SGA sem si uvedomil co stvarnil jason momoa jako ronon dex proste vsechna cest mu je to bomba a nejvic z nejvic hercu co kdy v SG hral fakt pecka typek -
-
no jo, hned jak se objevil v druhé sérii mi došlo, proč mě taprvní tolik nebavila :))
-
Re: ronon a SGA
...fakt, je super, ty díly bez něj nebyly tak dobrý -
Jo je nej,nej,nej,prostě úžasnej -
Naprosto souhlasím!!! *3*
-