-
co to valíš já souhlasím ze ????? hudba má vystihovat člověka tak fakt nechápu proč se navážíš do the wanted si vůbec normální. počkat že se vůbec ptám , já vím že nejsi *1*
-
one direction mají možná víc fanoušků ale no a co v hudbě jde o fanoušky ???? hudba má vystihovat člověka a každý člověk je jiný , ale musím uznat že o milion procent se mi líbí THE WANTED. a fakt necápu proč nejací idioti sem na stránku the wanted zatahují ty sladouše z one direction vi se ani trochu necítíte divně ??? pište si to na facebook nebo klidně na čelo ALE NE SEM !!!!!!!!! *16* *4*
-
co to tu meleš jakých pár fanoušků one direction jsou takoví sladouši že ani já bych je nesežrala a jestli sis navšimla skoro na všech hitparádách je písnička walks like rihanna na prvním místě a když ne tak v první desítce léčení léčení to ty potřebuješ JDI DO KROMEŘÍŽE. *13* *6*
-
za prve Jooooo mam velky ego,za druhe Joooooo pripadam si drsneji O.o a za treti tebe asi zajima to co pisu,kdyz se to vzdycky nejak snazis setrit,ale mela by sis jit utirat leda zadek po velke,nebo si snad myslis,ze ti to budou utirat the wanted??? a ctvrta poznamka je,asi zavidis,ze tw nejsou slavni na jupiteru co???taky bych byla nastvana,ale nemusim byt *1*
-
-
Jenom tě upozorňuju na to, že to s takovymhle přístupem a 'argumentama' nikam nedotáhneš. Trapnéé, jdi si utřít to mlíko od pusy co ti teče. Děti jako ty nemaj na netu co dělat. Slavní až na Jupiteru? Jsi fakt až tak blbá? očividně ano :D nedošlo ti, že na Jupiteru není život? :D :P
-
-
Jo? a ty si tam někdy byla???a já mlíko nepiju!!
-
-
-
TW jsou debili. Nesnáším je a těch pár jejich fanouškuů taky ne. Proč pořád jenom urážíte one direction? One direction jsou lepší a slavnější než tw.
-
-
PŘESNĚ!!!! *3*
-
-
Takže vy the wantedi,nebo jak si vlastne rikate na Harryho,Zaynovu,Niallovu,Louisovu a Liamovu osobnost píšete samí hnusárny,ale tady není ani křivého slova,takže začnu jsou to deb*lové a navazeji se do kazdeho,skoro nikdo je nezna a jsou teply!!!jak jejich klipy......horsí lidi uz ani snad neexistujou,jsou to hloupy flakaci a neuplatnily by se ani jako popelari,protoze by jim nikdo nechtel dat popelnicu,vsak kdo by jim ju dal takovym hnusnym ksichtum...a vubec nemysli na sve fanousky furt si uzivaj a vsechno je jim u pr*dele...jsou to skratka DE*ENTI!!!!!!!!
-
-
Až budeš mít dostatečné IQ tak se klidně vytahuj, ale pro příště si zapamatuj: samý, navážejí, hloupí, teplí, horší, neexistují, popeláři, popelnici. A ta největší hrubice neuplatnily. Víš to je mužský rod životný, takže neuplatnili a ne, neuplatnily.
-
nevím jestli ti to nějak pomohlo za nadávat si -_- soudím z toho co tu píšeš že nemáš moc vysoké IQ normální lidé by si to řešily samy a neuráželi někoho koho ostatní nemají rádi!Jenom kvůli tomu že The Wanted uráželi 1D tak hned mají být The Wanted buzny nebo něco jiného....Já nemám ráda 1D a taky to nikam nepíšu a neurážím je!!! The Wanted nemám ráda ale mám je radši nežli 1D protože oni zpívají sra*ky! můžete si stěžovat na mě zde → http://ask.fm/TerryBarneyProkopova ;)
-
Ty máš asi doost velký ego co? -.- Doufam, že se teď cítíš drsnějš, když si použila sprostý slova O.o Jinak, NIKOHO tvý kecy nezajímaj..
-
-
jay vipadá jako tlustý hov*o harry jako chalán zbytek the wanted vypadají jako bezdomovci a one direction jsou slavní až na jupiteru *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
'Tleskam' -.- nevim odkdy na Jupiteru poslouchaj teplou hudbu O.o pokud tam vůbec někdo je -.-
-
-
Happy B-Day Jay!
-
Happy b-day Jay! *14*
-
Všechno nejlepší k narozeninám!:D
-
-
Héééj :D Zabil :DD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-