Přejít na výpis diskuzí

Jayk3M

OSOBNOST 13.3.2008 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • referat

ahoj nemate nekdo jeho delsi zivotopis???
    potrebovala bych to jako referat do hudebky...pls posilejte to na Bllack-angell@seznam.cz
    vsem moc dik...
  • _________

Tvoje pisničky sem oběvila nedavno a sou fakt krásný *4*
  • dotaz pro Mirka

hele Mirku a ty texty tě jentak napadaj nebo je tam i něco na skutečnosti? Třeba písnička 11:30,tam zpíváš o nešťastný lásce...máš teda něco na pravdivý bázi?dík jestli odpovíš... *4*
  • Je neeeeeeej

Ty joo,Jayk3m je upa neeeeeeeeeeeeeej..Poslouchám všechny jeho písničky...jsou úžasný a on je taky pěknej *14* *4* *1*
  • Fáájn

Jojo,tak Tobě moc fandím,Tvoje písničky sem si moc oblíbila a ty texty prostě nemají chybu,jen tak dál *14*
  • juuu

LoL *1* mira na osobnostech...tak to bych nikdy nečekala..Takže rozhodne fandim *15* ...zajimalo by me jestli stejnej jako driv než o nem vubec nekdo vedel *4*
  • a když

a když už jsme u toho icq dáš mi taky icq? moje je dyštak 360-975-539 napiš:D *4*
  • jo

jo a myslim že by jsi měl pokračovat ve stylu oblíkání hip hop ten ti podle mýho sedí víc jak EMO.... hopeři jsou sexy:D *14*
  • cože?

hej cože jako on je fakt hustej jo! jo fajn je pěknej ale holky necete se probrat z těch vašich keců? jo má férový songy jako alanis malá prodavačka zápalek atd... ale vaše komentííííky mi přídou hooodně vtipný ovšem nic proti němu přeju mu at se mu takový super songy skládaj dál... myslim že jsou fakt super *14* *3* *1* *8* *16*
  • mUcQQQ

ahojík ráda bych někdy pokecala třeba přes icq...tak kdyžtak písni: 353798336 *5* *4* mUcQQQQQ *3*
  • Upa nej

Uplne nej ... uplne miluju jeho pisnicky.. a navic je ve stejnej den jako ja narozen :) *14*
  • edusaa

Jayk3m

Nóó..Tákže
    Jayk3m...Ráda Bych Zašla Na Koncert, ale Bydlím V Zašové Tákže JE tO Pěkně DAleko Do Nějakých Větších Měst A To Mě Štve, Protože Nemůžu Přijít Na Žádný Koncert ..a To Me Prostě Štve ..

Prostě Jayk3m Je Nejlepší..!*14**14*
  • JAYK3M

*14* To JE můj NEj Kámoš ALe OpRaVdu ZnáM Ho 4 ROKY..... *8* *15*
  • jayk3m

jayk3m:mno znám ho jen krátce ne realně ale přes příběhy jeho kamaráda.....vyprávěl mi o jeho příbězích....a taky mi ukazal jeho písničky....moc se mi líbí umí dobře zpívat...je takový jaký je nechce měnit svůj styl..pojmenoval si ho sám a má velkou naději že budou new hvězdou v tomhle státě.....ví o čem píše...o lásce píše mocky hezky...
  • Re: Re: mlcte

Aspon nekdo dalsi kdo vi a chape o co mi slo *3* je suuper *1*
  • Jayk3m

*14* Jayk3m je uplně užasnej *14*
    Má krásný hlas,nezapomenutelné slova ví o čem píše a na nic si nehraje:) je prostě božíí *14* Libí se mi upně všechny pisničky *14* pomohly mi když mi bylo nejhuř:( Je to víjměčnej člověk *14* píše o srdce a to je nejlepší :)
    Strašně ho žerůů *14* Prostě je to totálně nejvíc dokonalej člověk *14*
  • senzaČní

Má strašně skvělé texty a hezký hlas:)) V těch nejhorších chvílích si vždy pustím jayk3M a je mi líp:-P jeho holka by si ho měla vážit:))takových kluků už není moc://<<<Přeju hodně uspěchŮ!! *4*
  • billinka.my.names

Re: mlcte

JJJJJJJJJJ přesně *14* je ÚÚÚÚŽASNÉÉÉÉÉJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • JAyk3M

*14*Hey, oUplne NeJWiTS MazeCký SoNgY oN Má...PrOstě NejLepŠí...MySlÍm, Že JakO JeDEN Z mÁla Lidí Ví O Čem ZpÍvá a NEdělÁ ze SeBe KdOvÍ co...JEn Tak DáL!!! *15* *15*
  • dík

všem vám děkuju za pochvalu a hlavně děkuju těm, kteří se 16.12 dostavili na koncert. bylo to super. chválíte tu moje texty a hlas, ale nějaký text není tak těžké napsat. stačí jen mít myšlenku, nobo nějaký zážitek a dát do toho život.

vzkaz pro jaa: jak mě dobře znáš. ani ja si někdy nejsem sebou tak jistej, ale vystihkla si to dobře. děkuju ti. taky tě miluju *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit