-
Van Damme, Steven Seagal nebo Dudikoff to jsou odpadní herci akcních filmu, který nikdy nevedeli hrát !
-
Van Damme jeste dodám nikdy nevedel a neumí hrát podle me
-
Zkrachovalá existence : presne to je Van Damme a nemám k jeho herecké kariére vubec zádný respekt !
-
Van Dammovi se radeji vyhnu pro jistotu a je vyhaslá hvezda, která nemá divákum uz co nabídnout !
-
Nic proti Van Dammovi jinak nemám mel to tezké v zivote a nez se stal slavným. PS Ale jako herce ho moc nemusím
-
Van Damme za to, ze vyhasl si respekt podle me NEZASLOUZÍ ! U mne ho uz úplne ZTRATIL !
-
Ne bohuzel, ale Chvalabohu !
-
Bohuzel, ze Van Dammova doba uz davno minula
-
Zkrachovalá existence : presne to je Van Damme a mel by se uz konecne vykaslat na hereckou kariéru a jít do penze, tam jiz dávno patrí !
-
Nemusím ho Van Damma
-
Ale jako herce Van Damma moc nemusím, jinak proti nemu nic nemám
-
Já proti Van Dammovi jinak nic nemám je to dobrý clovek, který hodne toho dokázal v zivote a nez se stal hercem akcních filmu
-
Je lepsí shoret pocas nejvecsí slávy nez vyhasnout, no a Van Damme vyhasl. Nemám k jeho herecké kariére respekt a to lze zádný zkrachovalá existence, která nemá co divákum dát ani nabídnout !
-
Van Dammovi se uz radeji vyhnu pro jistotu. Je vyhaslá hvezda, která nemá co divákum dát !
-
Zkrachovalá existence, která uz nemá co divákum dát, to je Van Damme
-
Já preju Van Dammovi jen to nejlepsí, ale v penzi, tam jiz dávno patrí
-
Ale mel by se uz Van Damme vykaslat na hereckou kariéru a jít do penze
-
Van Damme to mel tezké nez se stal hercem a opravdu hodne toho dokázal, nic proti nemu nemám
-
Je lepsí shoret pocas nejvecsí slávy nez vyhasnout, no a Van Damme vyhasl, tak to proste je !
-
Van Damme toho hodne dokázal a nic proti nemu nemám, ale jako herce ho moc nemusím. Jediný film, kde se mi líbil je Replikant