-
Na you tube dobré interview s Van Dammem kdyz byl v Praze roku 1995, vypráví tam o svém zivote a jaké to mel tezké nez se stal hercem, opravdu hodne toho fakt dokázal to musím uznat
-
Muj nejoblíbenejsí film s Van Dammem je Replikant tady je moc dobrej a nic proti nemu nemám hodne toho dokázal. Akorát tvrdím, ze by se mel uz vykaslat na hereckou kariéru a nestrapnovat se
-
Van Damme je padlá a vyhaslá hvezda, která nemá co divákum dát !
-
Jedine ve filmu Replikant se mi Van Damme líbil, jinak ho nemusím jak jsem uz psal
-
Van Damme se mi nejvíc líbil ve filmu Replikant, ale jinak ho moc nemusím jako herce
-
Van Damme by se mel vykašlat na hereckú kariéru a jít do penze, tam již dávno patrí
-
Van Damma mám nejradsi ve filmu Replikant. Jinak nic proti nemu nemám a hodne toho dokázal
-
Van Damme je zkrachovalá existence, která uz nemá co divákum dát ani nabídnout
-
Je lepší shoret počas nejvečší slávy než vyhasnout, no a Van Damme už totálne vyhasl !
-
Van Damme proste vyhasl a mel by se už vykašlat na filmy, hereckú kariéru a jít do penze, tam již dávno patrí
-
Van Dammovy filmy po Universal Soldier 2 jsou jenom bezduché komédie, to nejsou B-cka, ale to jsou snad D-cka
-
Skrachovaná existence : presne to je Van Damme
-
Van Damme jinak toho hodne a dost dokázal. Akorát tvrdím, ze nikdy nevedel a neumí hrát
-
Van Damme je prestárlá a preexpírovaná vyhaslá hvezda, která nemá co divákum dát ani nabídnout !
-
Van Damme je padlá a vyhaslá hvezda, nikdy nevedel kdy odejít !
-
Co vykroutilo Van Dammovi krk ? Presne to, ze nikdy nevedel a neumí hrát !
-
Van Damme je zkrachovalá existence, která patrí uz dávno do penze !
-
Van Dammovi se radeji vyhnu pro jistotu, protoze presne jak to rekl frontman ze skupiny The Doors : Je lepsí shoret pocas nejvecsí slávy nez vyhasnout, no a Van Damme vyhasl, proto muj respekt ztratil
-
Van Damme se mi jinak nejvíc líbil ve filmu Replikant
-
Je lepsí shoret pocas nejvecsí slávy nez vyhasnout, no a Van Damme vyhasl, nemám k jeho herecké kariére respekt a to lze zádný !