-
Akoze vy tu niektorí citate po sebe jake bludy tu pisete ???? vidno ze asi nie !!!! pretoze Van Damme je uzasny herec ale bohuzial je uz stary :( inak je výborný :-* <3 a tí co ho neznasate tak si idte komentovat niekoho ineho koho zboznujete :D P.S.A este aby som nezabudla vy neprajníci Van Damma sa strčte dakde ...debilkovia ktorí majú iQ hojdací koník :DDDD
-
-
Je mi jedno či je Van Damme podla teba výborný herec ale ja ho nemusím.
-
Van Dammova fanúšička máš pravdu je úžasný herec a výborný súhlasím s tebou,odporúčam ti s ním pozriet film Legionář napríklad ak si ho ešte nevidela.
-
-
MNo Vzdyt mel kvalitny filmy, jenze ty jsou z let 1988 - 1993, a to je jiz Temer 20 let, tak se uvedomte fanousci
-
caute ludia ako vydim van damm ma stale dost fanusikou. mohly bi ste my poradit neviete ake cviky pouziva na zadok a ako casto ho cvici za informaciu dakujem
-
ako cvici zadok? *3*
-
Já proti Van Dammovi nic nemám a hodne toho dokázal v živote, to respektuji. Ale už by se mel vykašlat na filmy a jít do penze, tam již dávno patrí !
-
Ahoj pool, koukni si s Van Dammem nevím jestli si videl komédií Welcome to the Jungle (úplný propadák) podle mne a Kickboxer : Vengeance pak asi zjistíš, že patrí už do penze!
-
Oprava 1.Sylvester Stallone 2.Bruce Willis 3.Arnold Schwarzenegger 4.Van Damme jsou nejlepší.
-
Byl to dobry herec, a nejlepsi filmy mel 1988 - 1993. Mel by se vysrat na herecku karieru a neztrapnovat se ....
-
ivetu i tama vim jaky mas auto luky
-
jak se tvoje video jmenuje kamo