-
Van Damme uz dávno patrí do penze aj spolu se svým kolegou Stevenem Seagalem
-
No byl dobry herec kdysi v letech 1988 - 1993 , od ty doby je v sraxkach az po usi.Mel by se uz vykaslat na hereckou karieru a neztrapnovat se
-
Ne škoda, ale konečne, že Van Dammeho doba už dávno minula ! A za to, že jako herec vyhasl si respekt NEZASLOUZI, proto ho u mne ZTRATIL !
-
Pacek
nevite někdo kolik on meří? našel sem na internetu 181 175 a 173 nevim co je pravda ale jinak je to paradní herec -
-
Re: Pacek
ahoj,odpovídám Ti na tvůj dotaz kolik JCVD měří,je to 173cm.přeji hezký den *3*
-
-
Van Damme toho dokázal hodne, nic proti nemu nemám a v letech 1988 - 1993 mel nejlepší filmy. Ale mel by se vykašlat už na ty filmy, hereckou kariéru a jít do penze, tam již dávno patrí
-
Proti Van Dammovy nic nemám inak,hodne toho dokázal.Jenom tvrdím,ze nejlepsí filmy a kvalitní mel v letech 1988 - 1995
-
Van Damme jinak toho hodne a dost dokázal. Akorát tvrdím, ze nikdy nevedel a neumí hrát
-
Jeste dodám,ze Van Damme dost fetoval za drogy minul mesacne 200 000 ceských korún
-
Van Damme jako herec už nemá co divákum dát, vyhaslá hviezda
-
Van Damme
Zhánam na dvd filmy Levie Srdce,Dvojitý Zásah,Niet úniku. *4* -
-
JEAN CLAUDE VAN DAMME
Vo Van Dammovi vidím svoj velký vzor uznávam ho od svojich 15 rokov mám skoro všetky jeho filmy na dvd.Takýto herci ako Van damme by memali ani zostarnúť lebo on má v sebe velký talent lúbia sa mi všetky akčné filmy kde hrá ako napríklad Dvojitý zásah a plno ostatných mám s ním aj velkú knižku kde sú od neho články jak vyrastal,cvičil a makal na sebe.Jean Claude Van Damme bude mojím vzorom idolom až do konca mojho života. -
-
Re: JEAN CLAUDE VAN DAMME
nevite nekdo kde sezenu jeho knizku nebo casak protoze je to muj najlepsi herec proste jeto muj idol diky
-
-
Re: Van Damme
ahoj na tomto odkazu v sekci ankety můžete podpořit Van Damma je to anketa nejoblíbenější akční hrdina http://www.jcvd.wz.cz/ankety.html
-