Přejít na výpis diskuzí

Jean-Claude Van Damme

OSOBNOST 31.12.2006 
1083 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • van damme

Je to moj najlepší herec mám plnú izbu polepenú jeho plagátmi všetky jeho akčné filmy v ktorých hrá sú fajnové takýto herec akčných filmov už nikdy nebude jeden z najlepších je Jean Claude Van Damme.
  • Luky1987
    Je lepsí shoret pocas nejvecsí slávy nez vyhasnout, no a Van Damme vyhasl, tak to proste je !
  • Ahoj

Mám pocit, že filmografie utrpěla ztrátu o jeden film a to . DEATH WARRANT...zdravim all fandy !! :-ú
  • No,byl dobrý herec Van Damme 1988 - 1996, jenomze to je uz dávno,od tý doby je proste v srackách az po usi a patrí uz do penze
  • Luky1987

Vyhasl už Van Damme ako herec 

• Nejlepsí herci akcních filmu sú : Sylvester Stallone,Jason Statham a Bruce Willis.Van Damme NE,tak se vzpamatujte fanousci!!!
  • irena.cara.3
    jean claude-van damme .k narozeninam vse nejlepsi at kazda malickost te potesi uzivej zivota do syta at je tva energie vzdy plne nabita .RADUJ se vesel se smej jen prave pratele u sebe mej .NEMENE ti preju zdravi vzacny poklad jak se pravi .ZIVOTA si vaz vzdyt jen jeden mas .... jsi vazne nejlepsi herec na svete zijeme jen jednou hodne uspechu v zivote i soukromi jsi vazne hvezda ta nej co vse jsi uz dokazal mezi me oblibence patri take tvuj styl boje umeni jeto drina jeti uz 50 ale i presto zvladnes vse jako akcni hrdina bi mohl dokazat vic nez ztracet cas ti zlamat si kosti jeti 50 tak zkus neco jineho ja jsem treba rada na konskem hrbete jezdis vazne skvele zivy terc dvojity zasah peklo kigboxer segal je taky dobrej klidas ok *14* *14* *14* *14 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ale je lepsí Van Damme jak Steven Seagal alebo Chuck Norris
  • Zkrachovalá existence : to je Van Damme. A furt si nedá pokoj, bude porád plánovat nové a nové filmy zbytecne
  • Já tvrdím v letech 1988 - 1996 mel Van Damme nejlepší a kvalitní filmy,ale jeho doba už proste dávno minula

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit