-
Narodeniny
Van Damme má dnes 49 rokov želám mu všetko najlepšie zaslúži si to.Páči sa mi napríklad v akčnom filme Levie srdce alebo Double Team. *3* -
Padlá a vyhasnutá hviezda, presne to je už dávno Van Damme. Ja už ho nevnímam ani vôbec!
-
Nechápu proč to tady píšete že van dame patří do penze a že chystá další filmy jeto jeho věc a navíc hraje v dobrých filmech mě se jeho filmy líbí
-
Bruce Willis, Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger na tyhle 3 lidi nemá Van Damme ani Steven Seagal, tak se uvedomte fanousci!!!!
-
Skrachovaná existence to je Van Damme,dobrý byl kdysi 1988 - 1993,ale od tý doby potom H*VNO.Mel by se uz vykaslat na hereckú kariéru a nestrapnovat se.Ten istý prípad jako Van Damme je aj Steven Seagal
-
Kedysi som ho uznával Van Damma a byl dobrý herec v letech 1988 - 1994,ale za to,ze vyhasl muj respekt ztratil
-
Van Damme kdysi mel kvalitní filmy a do roku 1993 byl dobrý herec, ale od tý doby je v sraxkách až po uši!
-
Neuznávam takový herecký polena jako jsou Van Damme nebo Steven Seagal jenom kvalitní lidi !
-
V Krvavém Sportu - Bloodsport mám Van Damma nejradši je to jeho nejlepší akční film *4* *3*
-
Přání k narozeninám
Vše nejlepší Jeane, si jednička ve svým oboru a tvoje filmy jsou nejlepší. Všecko nej a jen tak dál, přeji ti abys natočil ještě soustu dobrých filmů