Přejít na výpis diskuzí

Jean-Claude Van Damme

OSOBNOST 31.12.2006 
1083 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Padlá a vyhaslá hvezda, to je Van Damme. Nemám k jeho herecké kariére respekt a to lze žádný !
  • Luky1987

Van Dammeho filmy po Teror ve vlaku (2002), jsou už jenom bezduché komédie 

• Luky1987
    Já Van Dammovi preju všechno jen to nejlepší, ale v penzi, tam již dávno patrí
  • Luky1987
    Jestli nekdo tvrdí, ze Van Damme je legenda, tak já jsem prezidentem Slunecní Soustavy minimálne. Van Damme je skrachovalá existence, nikdy nevedel, neumí hrát a kdy ODEJÍT
  • Luky1987
    Van Damme byl kdysi dobrý herec
  • prohrál by ve skutečnosti

Mám Van Damma docela rád ale Steven Seagal by ho zrušil, ten by ho uplně rozstřílel ..... *1* *5* *16*
    • Re: prohrál by ve skutečnosti

vazne hmmtak at to skusi a scott adkins udela ze segala pytel sracek a van damme to sami je lepsi a tony jaaa jeste vic
      • Re: Re: prohrál by ve skutečnosti

bruce lee byho dal za 10 sekund
    • Re: prohrál by ve skutečnosti

chlape steven segal je sracka precti si poradne itervju se silvestrem stalonem segal od van damma utekl jako pasivej pes!!!!!!!!!!! *1*
  • Luky1987

JCVD🤮

• Luky1987
    Nic proti Van Dammovi nemám hodne toho dokázal, ale už by se mel vykašlat na filmy, hereckú kariéru a nestrapnovat se
  • Skrachovaná existence a padlá - vyhaslá hvezda to je presne Van Damme,tak se uvedomte fanousci. Ten jistý prípad je i Steven Seagal
  • Luky1987
    Proti Van Dammemu vubec nic nemám a hodne toho dokázal, mel to i težké než se stal hercem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit