-
Van Damme je prestarla, preexpirovana a vyhasla hvezda, Nikdy nevedel, KDY ODEJIT. Presne, jak rekl frontman Nirvany : Je lepsi shoret pocas nejvetsi slavy nez vyhasnout.No a Van Damme vyhasl. Proto MUJ RESPEKT ZTRATIL.
-
jean je borec
-
-
Ahoj pool, byl kdysi dobrý herec a borec Van Damme v letech 1988 - 1993, ale od tý doby je v sraxkách až po uši, co se týče jeho herecké kariéry !
-
-
caute neviete nieco o filmu......................... The Monk?
-
Van Damme je vyhaslá,padlá hvezda a zkrachovaná existence.Pro mne skvelý herci jsou Brad Pitt,Bruce Willis,Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger,Van Damme NE.
-
fredi mercury je legenda vim o všech osobnostech kterým si pridal svůj kontar luky
-
hej videl som aj ja taku malu ukazku mozno 5 minutovu ako isiel v aute s nejakym chlapikom a potom zastali a van damme tam kopal pred neho a potom sa to skoncilo. ale iba tolko som videl z Monaco Forever a videl niekto Ulicka Barbaru ? alebo aspon ukazku ? ak hej prosim povedzte ze kde. *7*
-
halen je moje druha prezdivka
-
souhlasim zaslouzene
-
No Retreat No Surrender
no jasne ze keby tam nehral van damme tak by som si to ani nepozrel a taky maly slabi niktos ako ten kurt mckeny ci ako sa to pise ze nad nim musel vyhrat no fuj ale van damme je tam total BEST proste v niakom filme sa mi nepaci viac ako v tomto aj ked tam nehra dlho a ako tam kope-aky je richly silny presny proste slova mi nestacia je PERFEKTNY totalne v tomto filme strasne strasne strasne SUPEEER *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* -
www.jeanclaudevandamme.net ma tam super videa z roku 2004 seper tam kope!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stoji si to za to pozriet!