-
fanoušek
Ahoj Jeane,jsi super herec a osobnost.Mne se líbí všechny tvoje filmy,ale závídím ti taky bych jednou chtěl mít tolik fanynek,jsi jednička tak jen tak dál *4* -
NEJ
No není nádhernej ? *14* -
Podpora JCVD
Takze kedysi som ho nemusel, ba dokonca som ho neznasal. Dozvedel som sa, ze mal masaker v zivote : kokain, psychiatriu ap. Preto ho treba podporit. Prajem mu len to najlepsie, nech sa dari. Takych ludi, co nemaju sebavedomie, treba podporit, aby sa mali dobre, Taki, co maju neprimerane vysoke sebavedomie, ho treba okresat. Ako moje meno naznacuje, rad rypem a spravam sa ako v chlieve. Ale nebudem rypat do JCVD. Najdem si ja niekoho s neprimerane vysokym sebavedomim .... Kroch Kroch kroch -
VAN DAMME
Jean je perfektný a najlepší v akčných filmoch Levie srdce a Dvojitý zásah. *4* *3* *3* -
The Quest
ještě hral ve filmu the quest -
není úniku
Taky je super film Není úniku...je to trochu romanticky...Je tam sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: není úniku
On je kocour aji když zestárnul vidte?
-
-
jean claude van damme
jean claude van damme je muj nej.. nej.. herec mam ho rada od malicka libi se mi filmy lvi srdce gyborg kicboxer univerzalni vojak nektere filmy se k nemu moc nehodi ale jsem rada ze nejake filmy mam doma van damme je taky moc hezky a svalnaty je super *14* *14* -
mrtěě
este ma film Pastýř,jinak super herec *5* *5* *5* *5* -
Van Damme
Jean Claude Van Damme je moj vzor a idol. -
Jean Claude Van Damme
Van Damme je skvelý herec vela toho v živoťe dokázal jeho akčné filmy v ktorých hrá sú všetky dobré,rád si pozriem sním aj film JCVD. *5*