-
Filmografie
A napadlo mě, do filmografie nic přidat nemůžu,že?Docela dost filmů jim tam chybí, nenašla jsem JCVD,Pastýř,Až do smrti,Elita armády,Replikant,Inferno,Kontraban d,Quest:Souboj cti,Smrtící zatykač,Krvavý sport,....docela dost ne?Když jde měnit životopis, tak ta filmografie by mohla být taky,kdyby chyběl jeden,dva tak mlčím ale tohle je dost... -
-
Re: Filmografie
setko to mam doma
-
-
Jean Claude
Jean Claude patří k mým nejoblíbenějším hercům.Určitě má pár filmů, které mu zrovna nesednou, ale kdo nemá.Já osobně zbožňuju film Lví srdce, je to nejlepší film a má dost pěkný děj, já sama se přiznám, že jsem na konci brečela:) a po tom co jsem viděla JCVD, jsem se utvrdila v tom, že Jean Claude je prostě jednička.Doufám že nás do budoucna bude zásobovat dalšími fajn filmy. *3* -
Van Damme
Van Damme je užasný akční herec,už od ranných let ho hltám plnými doušky a jsem rád,že po dlouhé době půjde jeho film opět do kin.Jsem zvědavej na novinku J.C.V.D. ,která je hodnocená velmi kladně a hlavně Van Damme uvažuje o natočení Univerzálního vojáka 3,kde by se měl objevit i Dolph Lungren,nechme se překvapit -
Van Damme
Jean Claude Van Damme je tiež veľmi dobrý v akčnom filme Teror vo vlaku z roku 2002. *4* -
Ahoj
Mám pocit, že filmografie utrpěla ztrátu o jeden film a to . DEATH WARRANT...zdravim all fandy !! :-ú -
van damme
Je to moj najlepší herec mám plnú izbu polepenú jeho plagátmi všetky jeho akčné filmy v ktorých hrá sú fajnové takýto herec akčných filmov už nikdy nebude jeden z najlepších je Jean Claude Van Damme. -
Van Damme
Jean Claude Van Damme sa mi najviac páči V Levom Srdci-Lionhearth je to moj najlepší akčný film od neho. *5* -
Not
Nemusím ho. *5* -
-
Re: Not
ty si teda blbej vzdit je hezkej a svalnatej *15*
-
-
Narozeniny
Dnes je Van Dammovi 48 let.Znám ho také z akčních filmů.Líbí se mi třeba film Kontraband.Přeju mu vše nejlepší! -
JEAN CLAUDE VAN DAMME
Van Dammovi želám všetko najlepšie je to super herec akčných filmov. *3* *3*