Přejít na výpis diskuzí

Jean Reno

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší film Návštěvníci
  • Happy Birthday

Happy Birthday,Jean Reno(62)!
  • Luky1987
    Jean Reno je dobrý herec, nejlepší filmy s ním jsou Godzilla a Purpurové řeky 1
  • 12.Prosince zemřel............ :(((
    • kirushka97
      Co to meleš?
      Vždyť žije!! *10*
  • Herec je to fakt super,ale trochu to přehnali s výškou,stál jsem vedle něj a je menší než já.Měřím 186cm *3*
    • je mu přes 60, ještě ve filmu Drž hubu! z roku 2003 byl o víc jak o půl hlavy větší než Gerard Depardieau, který v té době měřil přes 180 cm... sám měřím 193 cm a když stojím vedle někoho kdo má 180 cm je to přibližně stejný rozdíl, jako byl mezi nimi ve filmu Drž hubu! Mohl jsi například stát na vyvýšenině, popřípadě mít boty s vyšší podrážkou, nebo se nemusel úplně narovnat, nebo se opravdu tak zmenšil, nevím.
  • Niemans

Jean ? Najlepsi francuzsky herec, brutal masaker vyborny chlapik... Purpurove reky 1,2 ... super, Leon... vyborne... ten hadam nema spatny film...
  • Je to krásnej chlapák, asi ho miluju.
  • jjo taky sem ho zhledla na prelomu so a ne jako Leona..moc me (to) zaujal(o)..;jjo nato ze ma +-57 vypada DOST dobre..kdyztak napiste nejake filmy s nim, ábych se mohla na co divat;)
  • Jean;:

Mně taky strašně moc uchvátil ve filmu Leon od tý doby jsem do něj zamilovaná úplně moc kdybych věděla jeho adresu nebo tak,.......v Leonu byl fakt sladkej ale škoda že je už tak starý ale to mi zas tak nevadí je prostě k zulíbání . Jsem myslela že jsem jediná kdo s ním viděl film leon!!!!!
  • Leon!!!!

Jo je to super chlap.A v tom filmu byl skvělej.Mohla bych se na to dívat pořád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit