-
reno
*14* *14* -
fešak
nej nej nej herec a krasavec. *14* *14* *14* -
Purpurové řeky
nechybí tam Purpurové řeky (1,2)
Les Rivières pourpres *3* ? -
Návštěvníci
Poradte mi někdo Návštěvníků jsou dle mně jen 2 díly první z roku 1993 druhý z roku 1998, ale co je to ta cesta do Ameriky z roku 2001 dle krátkého infa u dvd na některých stránkáh mám pocit, že jde znovu o první díl tak to nějak nechápu tak mi prosím poraďte na můj mail dík -
-
Re: Návštěvníci
Ta Cesta do Ameriky je prý remake. *3* -
Re: Návštěvníci
To je to samý jako 1, ale jako v Americe..je to spíš jako 3 díl.. ale v jiné zemi..ta 3 je podle mě blbost
-
-
60
Vše nejlepší k 60.narozeninám. -
Štastné narozeniny
Dnes je Jeanu Reno 60 let.Je to fine herec a sympaták.Chci mu popřát Štstné narozeniny. -
jgjg
ahoj lidi, zajímalo by mě jestli má Jean nejakou rodinu....nevíte nekdo?Jinak je to dobrej,mě sympatickej herec, kterýho mám ráda.. *14* *4* -
ahoj
zdravím všechny fans tohoto herce! *5* -
Jean
Je to opravdu dobrý herec.Není ani moc hezký vzhledově (Podle mě mu to celkem sekne),ale hezkým ho dělá jeho velkéé charisma.Podle fotky to vypadá na chlapíka s velkým srdcem. *4* -
heh
nedávno sem si s nim koupila filmek zloděj a boxer,uplně jiná role než sem u něj zvyklá ale jako naložený :D ale nej je od něj leon a drž hubu!!navíc se maximálně podobá mímu taťkovi *15* ale prostě když herec tak je to jean reno...protože on je fakt 100% pan herec *5*